RS Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 bierzta heraklesa, nawet niezastanawiajta sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 ja bm bral tego saphira jkos herc mi nei pasi poza tym z tego co napisales saphire ma krotszy dostep wiec pamieci powinny dac sie podciagnac ponad to co ma herc (mowimy o 8500) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 zobaczcie na drugiego POwerColora od lewej wydaje sie dobry 250/250 3.6ns Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 tylko ze Saphire jest drozszy, ma gorsza jakosc obrazu i glosniejszy wiatraczek!! A Hercules wydajnoscia spokojnie mu dorownuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 zobaczcie na drugiego POwerColora od lewej wydaje sie dobry 250/250 3.6ns Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 odradzam, looknij na benchmark, tam jest artykol o klonach R8500LE i opinie uzytkownikow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Wsumie to wiem po 1 na oku jush mam Herqlesa 250/240 4ns po 2 hyba jush takiego power colora nie ma;p w sprzedazy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...