AceSkubi Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 siemano. mam NEO 640 i zawsze na numion.com mialem ok 500-600kbps Ostatnio zainstalowałem nowy system XP sp2 i nie pamietam jak bylo na poczatku ale teraz mam ok 150-200 :/ co moglo spowodowac takie spowolnienie ? Dodam ze nikt u mnie nie sciaga poza mną :D ale jak mierze speeda to wszystko jest wylaczone :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 aha dodam jeszcze ze jak sciagam jakis program ze stronki przez OPERE to mam tak jak zawsze ~76kb, tylko WWW sie wolniej otwierają :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 moze to przez limit narzucony co do polaczen TCP/IP na 10 w SP2 edytuj posty, a nie dopisujesz drugi :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 sciagnij taki soft jak xp-antyspy [na google znajdziesz odrazu] potem w programie "opcje specjalne" -> limit polaczen... i ustawiasz ile chcesz, ja mam nieograniczony... pozatym mi numion zawsze zle pokazje, wiec dla testow ssam plik ktory jest 3 skoki ode mnie po necie... tym sprawdze swojego ISP czy jest okej a nie 20 innych po drodze do numion ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...