TomekB Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Konkor ma rację, bo ja sam pracowałem w handlu (własny interes) i wiem jak konkurencja działa. Podchodzi do niej klient i się pyta po ile towar. Klient słyszy, że np. po 4.5zł/kg (taniej niż u mnie), ale .... już nie ma. Towaru oczywiście nigdy nie było po tej cenie, ale niska cena zapada w świadomości klienta. :lol: i później przychodzi do mnie i się rzuca dlaczego tak drogo skoro obok "jest" tak tanio. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Kurde ale by mi styknął ten laptopik za 999zł :D Szkoda że tak daleko mieszkam i nie miałem okazji kupić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Wczoraj pojechalem z moja narzeczona po jej zajeciach do electro... ;] Wsiedlismy w autobus linii 112, ktory na przystanku byl bardzo mocno zaladowany ;] Kiedy bylismy z jakies 200 m od skretu z trasy torunskiej na parking kolo ikei, to juz bylo ostro zakorkowane... ;] Ludzie jechali samochodami po chodniku, bo byla taka masakra ;] Dystans 400 m do przystanku jechalismy okolo 20 minut ;] Kolejka do electro byla takze masakryczna, bo liczyla sobie na oko ze 300 osob ;] Nie wysiadalismy nawet z autobusu, tylko z powrotem jechalismy do domu ;] Na przystankach pod ikea i centrum handlowym m1 stala gromada liczaca razem okolo 200 ludkow ;];] Wszystkei miejsca parkingowe byly pozajmowane, ludzie tloczyli sie na chodnikach ;] Rejestracje samochodowe chyba z calej polski ;] W drodze powrotnej ludzie krzyczeli, ze wychodza, bo byl taki scisk, a nikt nei chcial sie ruszyc ;] Masakra ;] Trzeba pcozekac okolo miecha, zeby sie tam dostac na spokojnie i ebz stresow ;] Heh, co za kraj ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 heh pozostałość po komunie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 w electro world bez stania w kolejce... baaa bez bycia w sklepie kupilem tv za 399 zeta :D nie ma to jak znajomosci z pracownikami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 boshhh no nie przesadzajcie -.- ta pozostalosc po komunie yea w innych krajach to inaczej ? nie chce nic mowic np. baby ktore sie zabijaja na wyprzedazach sukien slubnych albo innych wyprzedazach w stanach a taki cywilizowany kraj -.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Hehe popatrzcie na taka Wlk Brytanie , kumpel tam mieszka i opowiadal , ze sie skusil kiedys na taka wyprzedaz , ale u nas to jest nic , tam to normalnie ludzie jak wpadna to ida jak burza , przeskakuja przez stoiska biegaja po barierkach , jeden po drugim biega , baby wydzieraja sobie szmaty i bija sie torebkami po glowach , u nas to jest pelna kultura jesli chodzi o takie "promocje" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Pytanie do parcownika EW, ktory sie tu wypowiadal: czy moglbys powiedziec cos o cenach glosnikow komputerowych? Szczegolnie interesuja mnie Logitechy X-530, Logitechy Z-5500 i Creative GD580. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konkor Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Pytanie do parcownika EW, ktory sie tu wypowiadal: czy moglbys powiedziec cos o cenach glosnikow komputerowych? Szczegolnie interesuja mnie Logitechy X-530, Logitechy Z-5500 i Creative GD580. 1714981[/snapback] Z5500 kosztuja 1399. myslalem ze bedzie mniej, bo sam sie na nie czaje ale to i tak 100zl taniej niz np. w Saturnie. Reszty nie pamietam, weekend mam wolny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 pytanie do Konkora są w ew koss spark the plug (słuchawki douszne jakby co>) i ile kosztują a i jeszcze czy są jakies fajne promocje cyfraków tak do 900zł i jeszcze ile kosztuje audigi 2 i x-fi ;] z góry dzieki wielkie dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 A może niech ten Pan zwyczajnie skombinuje cennik towarów z Elektro World i już bo takie pytanie po kolei to głupota :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 no to gdzie to skombinować ??? ;] a i w gazetce z ew napewno nie bedzie kossów jak juz to jakieś ULTRA HIPER XXXXX-BASS TRUE BASS SUPER BASS TURBO BASS PHILIPS'Y ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 ostatnio bylem w EW i nie ma sie czym zachwycac.Po pierwsze wielkoscia nie grzeszy porownujac do MM.Po drugie te sciezki tez beznadzieja, przeciskac sie trzeba wszedzie.Wejscie tez nieprzemyslanie zrobione bo ludzie sie ciagle motaja i wchodza w to pierwsze przejscie gdzie ich ochrona przekierowuje w kolejne - na chlopski rozum powinno byc odwrotnie.Asortyment jest tylko taki z wyzszej półki, o zakupie np. sluchawek z przedzialu cenowego miedzy 50zl a 100zl mozna pomarzyc. Jak mam wybierac to wole MM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Taka mala ciekawostka odnosnie cen w EW: Logitechy X-530 kosztuja tam marne... 329zl - podczas gry w Media MArkt sa po 299, a w Znaku na Poznanskiej mozna je kupic za 271 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 hehehe...MEDIA MARKT...NIE DLA IDIOTÓW (bo CI pewnie jeszcze stoją w kolejce przed elctro worldem licząc na zakup laptopa z procesorem wycofanym pare lat temu z rynku :)))))) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar2 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) Normalnie mnie rozwalacie, przecież i EW i MM poza towarem z gazetki ma wszystko droższe niż w małych sklepach, zresztą nie bez przyczyny to sklep "nie dal idiotów" :lol: P.S. np te logitechy z5500 w internecie 1199 w ew 1399 a , 1499. Śmiech na sali. :lol2: P.S. II Jakoś ze 2 miechy temu było porównanie najróżniejszych towarów z marketów elektronicznych i sklepów, tam też wyszło, że prawie wszystko jest droższe w ulubionych marketach :), wszystko to było w chipie. Edytowane 9 Listopada 2005 przez Ar2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...