dax Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Witam. Temat ten jest dość nietypowy, bowiem nie jest to kolejny WorkLog tylko wykaz materiałów, które są mi potrzebne, a nie wiem ile mniej więcej (wiadomo, ceny są różne w różnych miejscowościach) kosztują. Jeżeli ktoś posiadałby taki informacje, cieszyłbym się jakby się nimi podzielił ;) Materiały: - listwy drewniane: chodzi tu jednak nie o listwy przypodłogowe tylko o takie jakby... patyki o kształcie kwadratu. - dvd rom'y krótkie i gdzie je mogę dostać? (iNet mam na myśli) - wszelkie komponenty do obudowy typu osobne usb, złącze firewire, złącze słuchawkowe - chce je umieścić przy boku obudowy - gdzie mogę dostać? Pozdrawiam daX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 kolejny leń - listwy, przejdz sie do marketu i sie dowiedz - dvd poszukaj - poszukaj chocby na allegro (usb zazwyczaj dodawany jest do plyty glownej; zlacze sluchawkowe mozesz sam wykonac przedluzke od karty dzwiekowej) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUTI Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 dax napisał(a): Witam. Temat ten jest dość nietypowy, bowiem nie jest to kolejny WorkLog tylko wykaz materiałów, które są mi potrzebne, a nie wiem ile mniej więcej (wiadomo, ceny są różne w różnych miejscowościach) kosztują. Jeżeli ktoś posiadałby taki informacje, cieszyłbym się jakby się nimi podzielił ;) Materiały: - listwy drewniane: chodzi tu jednak nie o listwy przypodłogowe tylko o takie jakby... patyki o kształcie kwadratu. - dvd rom'y krótkie i gdzie je mogę dostać? (iNet mam na myśli) - wszelkie komponenty do obudowy typu osobne usb, złącze firewire, złącze słuchawkowe - chce je umieścić przy boku obudowy - gdzie mogę dostać? Pozdrawiam daX 1708570[/snapback] -listwy - markety budowlane wszelkiego typu, jak nie to zostaje jeszcze stolarz :D, zrobi co potrzebujesz na miare :D - dvd-romy - allegro, sklepy internetowe, wystarczy google:D - usbi inne graty - allegro, sklepy z elektronika, również i iNetowe i zwykłe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 moder-domator :) nawet bedąc domatorem mozna poszukać samemu na goglach. niby tweak tez jest po to by puytać.. ale przesz bez sensu są pytania które wymagają od inych uzytkowników szukania na goglach czegoś co autor tematu mógłby sam zrobić... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 3/4 z tych rzeczy możesz dostać w pierwszym większym sklepie. Naprawdę wystarczy się przejść... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...