pok Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo.Dość ostre słowa, aczkolwiek zgadzam sie z trawiennym...Poczytałem sobie pare stronek z testami itp.Myslałem ze wybór bloku jest dość latwy ale po przestudiowaniu www muzg mi sie zatarł.Tyle tych bloków, tyle informacji na ich temat... .Już sam nie wiem czy wywalac $$$ na bloki ze znanych sklepów czy może wybrać alternatywne rozwiązanie, kupić bloki z forum.Myślałem, myślałem, myślałem, myślałem...( :).No i wymyśliłem, że dam "szansę" blokom z forum.Chłopaki mam nadzieje że sie nie zawiode na waszych miedziakach. oczywiście nie omieszkam podać wyników testów jakie przeprowadze.Mam nadzieje ze moja decyzja jest dobra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Myśle,że czego byś nie wybrał będziesz zadowolony i tyle. Do tego różnice wydajnosci między blokami z czołóki sięgają w realnym zestawie dziesiątych części stopnia więc to i tak obojętne. Kup ten co bardziej ci sie podoba, bardziej sympatyzujesz z twórcą itp. Jak już jednak wczesniej napisałem co byś nie wybrał tio będziesz zadowolony... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Ja myślę jednak nadal że pytania w stylu który blok najwydajniejszy są kompletnie zbędne - co innego się zapytać o wrażenia jakie zrobił blok w praktyce na userach... bo tego się nie znajdzie w serwisach o chłodzeniu... szczerze mówiąc to poszukanie nie zajmie wiele więcej czasu niż załoznienie nowego tematu - z tym że lepiej korzystać z google bo szukajka na tłiku jest do [gluteus maximus] i korzystanie z niej to strata czasu - lepiej już działa google co jest paranoją... więc na koniec bym zaapelował.... google nie gryzie a odpowiedź na standartowe pytania znajdziemy w parenaście sekund Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 kyniek, jest problem z pytaniem o opinie i wrażenie uzytkowników ponieważ mocno nie każdy miał do czynienia z wieloma różnymi blokami, pozatym nie wszyscy lubia się przyznać że dokonało złego wybru i zakupu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Ale tego typu pytania mająwięcej sensu niż pytanie który wydajniejszy... można zapytać gdzie znajdują się recenzje bloków czy o opinie ale jak ktoś się pyta jaki blok jest najwdajniejszy na grafikę to nie pozostaje mi nic innego jak skierować na jet-pc gdzie jest największa baza testów - a to że niektórzy traktują to jako reklamę to ich problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Jutro/pojutrze postaram sie juz zlozyc moje WC i opisac wrazenia prisona pro v2 na wlasnej skorze.... a wlasciwie na jadrze ;] ( tyle ze nie wlasnym a procka ;) ). Moja nagrzewniczka juz sie konczy oczyszczac :) jest zlutowana, uszczelniona :) i postaram sie o tym napisac info, ktore mam nadzieje zaspokoi kilka osob w sprawach prisona..... postaram sie troche podkrecic zegary mojego mobila... i porobic testy stabilnosci/temperatur.... łocz ałt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Dotarł wreszcie do mnie x2p.M<usze przyznać ze wykonanie perfect. Po podłaczeniu wszystkiego, załozeniu tego na bartona tego co mam w podpisie i 30 minutach w prime mam 35C. Wydaje mi sie ze pujdzie jeżcze niżej bo pompka jaką urzywam to jakieg guwno z samochodu i ma wydajność z 300 l/h.Bloczek bardzo mi sie podoba, polecam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...