Slayer Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Znacie coś? Chodzi mi o taki chamski szybki rytm i darcie mordy :lol: . Ten zespół w temacie poprzerabiał Deicide i Morbid Angel - zabujstwo dla uszu :twisted: Tego mi właśnie potrzeba. Podzielcie się znajomością :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 "Darcia mordy" żadnego fajnego nie znam ale polecam (techno industral) : Prodigy, Lunatic Clam, Płyta z QuakeIII oraz Carmageddon 1(ten ostatni to jest tak zajebisty że aż ech szkoda słow to trzeba usłyszeć)Ramstain (jak ci nie przeszkadza szwabski bo mi coraz bardzej przeszkadza) pozdr Robertcik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 do Carmageddona 1 byUa sciezka dzwiekowa by Fear Factory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 do Carmageddona 1 byUa sciezka dzwiekowa by Fear FactoryJa słyszałem, że Iron Mayden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 eee....muza z Quake 3 wogóle mi nie przypadła do gustu :( Z Quake 1 to i owszem- szczególnie 1 utwór..w końcu to NIN...reszty nie pamiętam. W Quake 2 też była super. Dobra, ale wracjąc do tematu- tak jak w temacie- znacie coś? Nie chodzi mi o takie tam zwykłe techno, ale twarde, ostre, sataniczne brzmienie. I by automat perkusyjny napie.....;) Taka muza w sam raz do słuchania w samochodzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 fear factory "remanufacture" nine inch nails "fixed" front line assembly !!! pitchshifter starsze plyty sielwolf seria "fuckin hardcore" z mm prod. !!!! KMFDM (kill mothrfuckin depeche mode ;)) jeszcze sonic violance Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Ani jeden zespół z podanych kompletnie nie jest podobny do BERZERKER!!!!!!! To ma być Deth Metal + Techno, a nie jakieś industrial czy prawie Hard Core. To ma być kur**sko mocne brzmienie!!!! Zciagnijcie sobbie najlepiej jakiś kawałek Berzerker- to może zrozumiecie o co mi chodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Z resztą, jak zauważyłem, Berzerker oznacza : Berzerker to machina do zabijania, ktoś kto podczas bitwy niedba o odniesione rany, tylko o walce i śmierci, wszędzie w starym świeci okrzyk: "Norsmeni nadchodzą" budzi wielką groze i strach. Bardziej dosadniej nie można- chyba taka jednostka była w Warcraft 3 :D http://www.theberzerker.com :twisted: :twisted: :twisted: Uważajcie na Videoclipy- to jest prawie to samo co na Rotten :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 No i jak wrażenia? Ktoś posłuchał-pooglądał? :) Radzę sobie posłuchać kawałka - parawie typowo pod techno robione ,,Inextricable Zenith" No i proszę- do skostniałego już dosyć Deathu doszło takie cuś jak The Berezrker. Dla mnie super!!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 The Prodigy z koncertow, sa super, niema szybkich rytmow bardzo moze procz G-Force, VooDoo People, ale klimat czhad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 jeszcze niesłyszałem ale musze se zapodać tego berzerkera ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 podeslialibyscie mi te prodigy i tego berzerker'a na moje ftp? ftp://217.98.38.48:27015 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Prodigy to wysiada przy Berzerker. Z resztą- co ma piernik do wiatraka- Prodigy- to zupełnie inny rodzaj grania!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 impaled nazarene, a z innej beczki atari teenage riot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...