Skocz do zawartości
Slayer

Techno+Death Metal= Berzerker- znacie coś w tym klimacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Znacie coś? Chodzi mi o taki chamski szybki rytm i darcie mordy :lol: . Ten zespół w temacie poprzerabiał Deicide i Morbid Angel - zabujstwo dla uszu :twisted: Tego mi właśnie potrzeba. Podzielcie się znajomością :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Darcia mordy" żadnego fajnego nie znam ale polecam (techno industral) : Prodigy, Lunatic Clam, Płyta z QuakeIII oraz Carmageddon 1(ten ostatni to jest tak zajebisty że aż ech szkoda słow to trzeba usłyszeć)Ramstain (jak ci nie przeszkadza szwabski bo mi coraz bardzej przeszkadza)

pozdr Robertcik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee....muza z Quake 3 wogóle mi nie przypadła do gustu :( Z Quake 1 to i owszem- szczególnie 1 utwór..w końcu to NIN...reszty nie pamiętam. W Quake 2 też była super.

Dobra, ale wracjąc do tematu- tak jak w temacie- znacie coś? Nie chodzi mi o takie tam zwykłe techno, ale twarde, ostre, sataniczne brzmienie. I by automat perkusyjny napie.....;) Taka muza w sam raz do słuchania w samochodzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ani jeden zespół z podanych kompletnie nie jest podobny do BERZERKER!!!!!!! To ma być Deth Metal + Techno, a nie jakieś industrial czy prawie Hard Core. To ma być kur**sko mocne brzmienie!!!! Zciagnijcie sobbie najlepiej jakiś kawałek Berzerker- to może zrozumiecie o co mi chodzi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z resztą, jak zauważyłem, Berzerker oznacza :

Berzerker to machina do zabijania, ktoś kto podczas bitwy niedba o odniesione rany, tylko o walce i śmierci, wszędzie w starym świeci okrzyk: "Norsmeni nadchodzą" budzi wielką groze i strach.

Bardziej dosadniej nie można- chyba taka jednostka była w Warcraft 3 :D

http://www.theberzerker.com

:twisted: :twisted: :twisted: Uważajcie na Videoclipy- to jest prawie to samo co na Rotten :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i jak wrażenia? Ktoś posłuchał-pooglądał? :)

Radzę sobie posłuchać kawałka - parawie typowo pod techno robione ,,Inextricable Zenith"

No i proszę- do skostniałego już dosyć Deathu doszło takie cuś jak The Berezrker. Dla mnie super!!!! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi