Maniakalny Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Chciałbym podłączyć LCD z PS ONE do kompa tak żebym mógł np bez użycia monitora przeglądać zdjecia w komputerze, lub poruszać się w systemie :P Co jest potrzebne by podłączyć taki wyświetlacz. Jakaś dodatkowa elektronika? Prawdobodobnie trzeba będzie go podłączyć bezpośrednio do karty graficznej czyli to co pojawi się na zwykłym monitorze będzie pokazywane na wyświetlaczu LCD. Prosiłbym o jakiś schemacik oraz poradnik jak to wszystko polutować (taki sobie "idiot guide" for me) :) pozdrawiam wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Taki lcd podlaczasz pod wyjscie TV na karcie graficznej. Poradnikow bylo pare na forum, google.com znajdzie jeszcze wiecej... Troche wysilku i sam bedziesz zaskoczony co mozna samemu w necie znalezc... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 szukalem i znalazłem :) ale znalazłem też cene - 390zł myślałem ze w cena bedzie w granicach 200zł ;( ma ktoś pojęcie gdzie mozna kupic taniej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68706368 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Na zagranicznym ebay'u poszukaj, mozna wyrwac za ok. 30$, albo licytuj na aukcji powyzej. Musisz tylko pamietac ze ten lcd jest dosyc spory i ciezko jest go zamontowac w obudowie (jesli chodzi o front). Plytke z escalakami tez ma okragla... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) dziekuję za link :) jesli wogle nic mi nie wypadnie i fundusze pozwola mozna zawsze go zamontowac na prawym boku budy:) ale z przodu tez da rade (mam bude szerokosci 21cm):) EDIT: znalazlem cos takiego, czy jest potrzebna dodatkowa elektronika?? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=67641569 Edytowane 20 Października 2005 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) Tu masz linka do moda z LCD z PSOne (na srodku sa foty) - http://www.bit-tech.net/modding/2005/10/18...ital_mx6/5.html Mysle ze przy odrobinie samozaparcia i zdolnosci manualnych dasz sobie rade ;] Edytowane 20 Października 2005 przez Torwald Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...