enzo20 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Witam wszystkich... mam mały problem, w windowsie (w programie everest) pokazuje mi że agp jest wyłączone, co może spowalniać system. W biosie mam wszystko włączone (raczej...) Proszę o pomoc... Jak włączyć agp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Najprawdopodobniej nie masz zainstalowanych sterowników chipsetu (czytaj: płyty głównej). Jeśli masz VIA (a pewnie masz - poznasz po tym, iż Twój procesor to AMD), to zainstaluj VIA 4in1. Jeśli nowy komp, to oznaczenie Hyperion. Jeśli starszy, to wersja 4.43. Najlepiej jednak zrobisz, jak podasz parametry kompa (pełna nazwa płyty, procesora, grafiki oraz wersja sterowników do grafiki). Jak rzucisz okiem na mojego avatara (obrazek pod nazwą użytkownika), to zauważysz, że żadna ze mnie wróżka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...