crusader Posted October 19, 2005 Report post Posted October 19, 2005 Witam! Moze to troche dziwne ale gdy odpalam windowsa chcialbym uslyszec jakis naprawde przyjemny dzwiek, ktory odrazu zacheci mnie do jakiejs lepszej pracy przy kompie :) W kazdym razie jakbyscie tego nie zrozumieli mam pytanie: Czy znacie jakies stronki ze zbiorem dzwiekow do windowsa (np. startup lub shutdown sounds) a takze te posiadajace jakies tematy czy visual style ? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikelos Posted October 19, 2005 Report post Posted October 19, 2005 tak sie sklada ze dzwieki mozesz sam sobie wybrac, ja dla przykladu na poczatku mam z Q3 "prepair to fight" a przy zamykaniu windy "you've lost the lead" :D Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
LPC Posted October 20, 2005 Report post Posted October 20, 2005 jezeli chodzi o visual to cos ala to znajduje siew topicu modding desktopu Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
reed Posted October 20, 2005 Report post Posted October 20, 2005 Witam! Moze to troche dziwne ale gdy odpalam windowsa chcialbym uslyszec jakis naprawde przyjemny dzwiek, ktory odrazu zacheci mnie do jakiejs lepszej pracy przy kompie :) [...] 1709060[/snapback] Ostatnio spotkałem w necie kilka ciekawych dźwięków. Parę z nich, jak nic pasowaloby do twoich wymagań. Na przykład dźwięk takiego pierdzącego łosia, podczas stosunku z koyotem. Polecam na odpał systema :lol: Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
mkl Posted October 20, 2005 Report post Posted October 20, 2005 Fajnie brzmi początek głównej melodii ze star wars przy włączaniu windy ;] Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
crusader Posted October 20, 2005 Report post Posted October 20, 2005 (edited) @reed z przyjemnoscia poslucham :D Dalej czekam na konkretne linki... i ciekawe pomysly ;) Niezly pomyls zeby z kłeja ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> ale tam waveow nie ma zadnych :/ Chyba zeby przekonwertowac cos Edited October 20, 2005 by crusader Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
ULLISSES Posted October 20, 2005 Report post Posted October 20, 2005 (edited) http://66.249.85.104/search?hl=pl&q=window...aj+w+Google&lr= Na co drugiej stronie znajdziesz schematy dźwiękowe i nie tylko. Trochę chęci :) Edit: Jak to nie ma w Q3 plików WAV? A na czym niby chodzi? PK3 to zwykły ZIP, wchodzisz do środka i masz litanię plików. Polecam katalogi: Music i Sound. Wszystko w Wav. Edited October 20, 2005 by ULLISSES Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Crazy_Ivan Posted October 20, 2005 Report post Posted October 20, 2005 Dzwięki w systemie jakoś mi przeszkadzają a nie pomagają, natomiast trochę bawiłem się w moding desktopu i mogę polecić parę linków: zacznij od pimpmydesk.org, samurize.hslab.pl, zerknij też na deviantART oraz na customize.org. Oczywiście odwiedz tutejszy topic "Moding desktopu", no i standardowo nie zapomnij o googlach. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
crusader Posted October 20, 2005 Report post Posted October 20, 2005 spoko! dzieki za odpowiedzi a ja rzuce od sibie jeszcze jednym linkiem themexp.org Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...