crusader Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Witam! Moze to troche dziwne ale gdy odpalam windowsa chcialbym uslyszec jakis naprawde przyjemny dzwiek, ktory odrazu zacheci mnie do jakiejs lepszej pracy przy kompie :) W kazdym razie jakbyscie tego nie zrozumieli mam pytanie: Czy znacie jakies stronki ze zbiorem dzwiekow do windowsa (np. startup lub shutdown sounds) a takze te posiadajace jakies tematy czy visual style ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 tak sie sklada ze dzwieki mozesz sam sobie wybrac, ja dla przykladu na poczatku mam z Q3 "prepair to fight" a przy zamykaniu windy "you've lost the lead" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 jezeli chodzi o visual to cos ala to znajduje siew topicu modding desktopu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Witam! Moze to troche dziwne ale gdy odpalam windowsa chcialbym uslyszec jakis naprawde przyjemny dzwiek, ktory odrazu zacheci mnie do jakiejs lepszej pracy przy kompie :) [...] 1709060[/snapback] Ostatnio spotkałem w necie kilka ciekawych dźwięków. Parę z nich, jak nic pasowaloby do twoich wymagań. Na przykład dźwięk takiego pierdzącego łosia, podczas stosunku z koyotem. Polecam na odpał systema :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Fajnie brzmi początek głównej melodii ze star wars przy włączaniu windy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crusader Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) @reed z przyjemnoscia poslucham :D Dalej czekam na konkretne linki... i ciekawe pomysly ;) Niezly pomyls zeby z kłeja ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> ale tam waveow nie ma zadnych :/ Chyba zeby przekonwertowac cos Edytowane 20 Października 2005 przez crusader Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) http://66.249.85.104/search?hl=pl&q=window...aj+w+Google&lr= Na co drugiej stronie znajdziesz schematy dźwiękowe i nie tylko. Trochę chęci :) Edit: Jak to nie ma w Q3 plików WAV? A na czym niby chodzi? PK3 to zwykły ZIP, wchodzisz do środka i masz litanię plików. Polecam katalogi: Music i Sound. Wszystko w Wav. Edytowane 20 Października 2005 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Dzwięki w systemie jakoś mi przeszkadzają a nie pomagają, natomiast trochę bawiłem się w moding desktopu i mogę polecić parę linków: zacznij od pimpmydesk.org, samurize.hslab.pl, zerknij też na deviantART oraz na customize.org. Oczywiście odwiedz tutejszy topic "Moding desktopu", no i standardowo nie zapomnij o googlach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crusader Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 spoko! dzieki za odpowiedzi a ja rzuce od sibie jeszcze jednym linkiem themexp.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...