zx_spectrum Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Chciałbym sobie kupić dobry sprzęcior w postaci klawiaturki bądź myszki radiowej . Wiem , że dla wielu osób najlepsza radiowa klawaitura to Logitech Cordless Desktop ( to jest to z myszką ) ale co zrobić kiedy nie ma się tyle kasy . Głównie chodzi mi tu o myszki radiowe . Jakie sobie cenicie i w jakiej one są cenie . A jeżeli chodzi o klawiaturki to czy można dostać klawisze takie jak w Cordless Desktop tylko osobno i na kabel ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-i-T-E-R Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Chciałbym sobie kupić dobry sprzęcior w postaci klawiaturki bądź myszki radiowej . Wiem , że dla wielu osób najlepsza radiowa klawaitura to Logitech Cordless Desktop ( to jest to z myszką ) ale co zrobić kiedy nie ma się tyle kasy . Głównie chodzi mi tu o myszki radiowe . Jakie sobie cenicie i w jakiej one są cenie . A jeżeli chodzi o klawiaturki to czy można dostać klawisze takie jak w Cordless Desktop tylko osobno i na kabel ???? Ja posiadam myszke radiowo-optyczna A4Tech RFSOP-35. Myszka ta jest bardzo dobra. Jak wiadomo myszy optyczne zuzywaja duzo pradu, a jak mysz jest jeszcze radiowa to juz masakra, ale A4Tech zrobil tak ze, mozna ladowac w myszce baterie i jednoczesnie na niej pracowac. Mysz ma dwa paluszki ladowalne AAA. Myszke laduje sie poprzez port USB, to znaczy podpina sie tam kabelek, ktorego druga koncowke mozna podpiac do myszki, z przodu tak jak maja podlaczone zwykle myszki. Ladowanie trwa 2-3 godziny. Polecam taka myszke. Za myszke zaplacilem 130 zl, o ile dobrze pamietam, ale bylo warto. Juz nie mowie o komforcie korzystania z myszy optycznej, w porownaniu do myszy z kulka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Ja z kolei mam chyba najtansza myszke z bezprzewodowych bo jest ona na podczerwien. Kulke ma. Mnie zalezalo na braku kabla i to wszystko i musze przyznac ze ta myszka naprawde dobrze dziala jak na pare lat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Bezprzwodowe myszki to nei porozumienei :-) przechodzilo przez tanie drogie jak chcesz zagrac robic grafike itd to sie nei nadaje !! myszki optyczne tak :-) Polecam sam teraz jade na jakies INtelliMuse Optical USB MICROSOFT ma dodatkowe przyciski byla ostatnio w jakism tescie i wypadloa jako jedna z lepszych :-) wiec po moich testach smialo polecma co do ceny to nie znam :-) ale napewno nie ejst to myszka typu A4tech musze powiedziec ze odlozylem pare groszy i kupilem ta moja myche i raczej dlugi czas nie bede zmienial a wprzypadku A4tech zminial bym minimum z 6 razy wiec tak czy tak na jedna kase sie wychodzi :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Kumpel ma klawiatórke bez przewodowa i myszke jednej firmy LOGITECH jest spoko sprzet wart ok 300-400zł Jak bede miał chajs to kupie takie cudo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 znalazlem koszt mojej myszki !!!! bu 200zl ehh teraz juz by mnie na nia nie bylo stac ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 ej nigdy wiecej nie qpie nic radiowego !!!!!! przy moim siedzeniu przy kompie co 3 tygodnie musialem wydac 10 zeta na baterie alkaliczne ! czyli w rok mialem za to 5 klawiatur po 30 zlotych ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 ej nigdy wiecej nie qpie nic radiowego !!!!!! przy moim siedzeniu przy kompie co 3 tygodnie musialem wydac 10 zeta na baterie alkaliczne ! czyli w rok mialem za to 5 klawiatur po 30 zlotych ! ej nigdy wiecej nie qpie nic radiowego !!!!!! przy moim siedzeniu przy kompie co 3 tygodnie musialem wydac 10 zeta na baterie alkaliczne ! czyli w rok mialem za to 5 klawiatur po 30 zlotych ! oczywiscie mowie o klawiaturce chociaz komfort jest spox :) .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Po pierwsze qupuj dobrej firmy - Logitech. Po drugie bezprzewodowa klawiatura - tak, mysz - nie. Czemu?? Znaczy się jeśli nie grasz dużo, to możesz qupić, ale do gier jest różnica(dla dobrych graczy nawet znaczna). Nawet nowy Logitech MX700 nie jest super dokładny(żeby za dużo energii nie zużywał). Polecam za to optyki np. MX 500. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 sorki cos mi sie zwalilo i 2 razy sie wyslalo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 ej nigdy wiecej nie qpie nic radiowego !!!!!! przy moim siedzeniu przy kompie co 3 tygodnie musialem wydac 10 zeta na baterie alkaliczne ! czyli w rok mialem za to 5 klawiatur po 30 zlotych ! byla trzeba sobie kupic akku, oszczedzilbys na bateriach do pilota TV,SAT,DVD,Hi-Fi i innego syfu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...