TomaszekK Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Witam; Mam takie pytanko co do instalacji windows 2000. Jeśli mam instalatora tego systemu na dysku twardym to czy moge go uruchomić, w wierszu poleceń trybu awaryjnego (windows 98SE)? Nie mam żadnej dyskietki startowej. Nie mam napędu dyskietek. Nie mam płyty windows. Mam za to na dysku pełnego instalatora windows 2000 i mam na dysku "Windows 98SE Boot Disk" ale nie na dyskietce. Prosze o porady jak mam zainstalowac windows 2000? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Wg mnie nie da się!!! Ktoś powiedział jednak szukajcie a znajdziecie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice_sagan Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 wypal z "Windows 98SE Boot Disk cd botowalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Jak nie masz płyty i masz na dysku to mi się zdaje, że masz PIRATA! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Jak nie masz płyty i masz na dysku to mi się zdaje, że masz PIRATA! 1711791[/snapback] to bardzo zle ci sie zdaje, moze miec licencje, nosnik ulegl zniszczeniu, a zapasowa kopie ma w postaci instalki na dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 (edytowane) Jak nie masz płyty i masz na dysku to mi się zdaje, że masz PIRATA! 1711791[/snapback] masz racje... zdaje Ci sie :lol: sorry nie moglem sie powstrzymac... Edytowane 21 Października 2005 przez Mikelos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itheon Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 dyskietka od 98 w niczym ci nie pomoze musisz miec dyskietke startową od 2000 powinna być gdzieś w do ścjągniecja lub moze dokonać aktualizacji w win98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Z dyskietki startowej win 98 nawet XP zainstalowałem (2000 też)...! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Ale jak już jest 98, to chyba pójdzie instalator xp jako uaktualnienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) A to masz obraz płyty, czy luźne pliki?? Jak obraz to powinno sie dać... Edytowane 22 Października 2005 przez HucK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszekK Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Uruchomilem instalatora z wiersza polecen po wcisnieciu F8. Co do samego windows 2000 to od poczatku mam z nim problemy. Zawiesza sie. CZytalem troche o pliku svchost.exe który wykorzystuje procesor w 98 porcentach. Troche zawirusowany ten komputer. Takie pytanie: Jak ustawić ten program ładujący system, aby najpierw uruchamiał 98? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shenlong Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 (edytowane) dyskietka od 98 w niczym ci nie pomoze musisz miec dyskietke startową od 2000 powinna być gdzieś w do ścjągniecja lub moze dokonać aktualizacji w win98 1712104[/snapback] to zes przywalil o ile sie nie myle to win 2k/xp tworza dyskiete startowa od ME [ obsluga duzych dyskow bo jak zbotujesz od 98 to nie wyswietli ci prawidlowo dysku wiekszego niz iles tam giga ] tak rob mixa 98se + 2k to napewno dobrze na tym wyjdziesz porzycz od kumpla stacje dyskietek albo kup [ 15zl ? ] nie mozesz nagrac instalki na cd i zbotowac z cd-romu ? Edytowane 25 Października 2005 przez Shenlong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...