miras19 Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Jest tak: Kiedyś sciągnołem sobie i zainstalowałem Microfsoft Frame Works czy coś takiego. Chciałem to do napisów pod stacjonarne dvd ale to nie ważne. Zaraz po tym (nie wiem czy to przez to czy może w tym samym czasie sie jakiś wirus wgrał) zaczeło sie dziwnie dziać. Mianowicie jak ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m np: GTA San Andreas na tym ekraniku początkowym gdzie girera sie włącza obraz sie rozciąga w prawo! Nie zmienia sie rozdzielczość tylko sie rozciąga, ale zaraz wraca na normalny, nie było by nic wkurzającego gdyby to nie działo tez sie jak np: Mam włączoną opere i winampa, jak naprzykład chce obejrzeć przez streeming w przeglądarce. Przed chwilą jeszcze dziwniej sie coś zrobiło bo obraz tak zwęrzył sie do góry a na dole jakieś pasy krzaczki itp. Nie wiem jak inaczej opisać ten problem, aha jak np: zdarza to sie w operze razem z winampem albo coś to jak zamykam opere to powraca wszytko do normy jeszcze nie testowałem z innymi przeglądarkami! Bardzo prosze o pomoc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...