mikolajlala Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Wlasnie kupilem AMD Athlon 64 3200+ OEM (Socket 939) Venice w wersji OEM i do tego ARCTIC COOLING Freezer 64 ale nie wiem jaka kupic plytke glowna :( zastanawiam sie nad Abit KN8 Ultra albo nad jakims Gigabyte tylko ktorym :?: doradzcie z tego sklepu http://www.4speed.pl/sklep.php?kategoria_1...owary_kategorii i dajcie linka jakby jakis GG :!: PS.nie znam sie na kreceniu wiec nie bede grzebal :P no moze troszke :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Dante] Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) Ja bym rozważył zakup ASRock'a 939Dual-SATA2. Sam takową posiadam i jest w porządku. Stosunek cena / możliwości wypada przyzwoicie. Osobiście bez problemu przetaktowałem swojego Athlon'a 64 Venice 3000+ z 1.8 GHz na 2.7 GHz. Osiągnąłem na niej 400 HTT (max. BIOS'u). Płyta posiada chipset ULi, który zapowiada się na silnego konkurenta nForce'a NVIDII. Marka ASRock'a może odstraszać i wciąż uważam, że nie jest to jedna z lepszych marek, lecz w przypadku tej płyty ASRock spełnił swoje zadanie dobrze. Edytowane 20 Października 2005 przez [Dante] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...