e!Gr00bY Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Przepraszamy, ale tylko mogą odpowiadać na posty na tym forum Dostałem coś takiego jak chciałem napisać odpowiedź na posta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Cytat Gr00bY Mazur"]Przepraszamy, ale tylko mogą odpowiadać na posty na tym forum Dostałem coś takiego jak chciałem napisać odpowiedź na posta. Pisalo dokladnie tak czy moze jeszcze miedzy "odpowiadac" a "na posty" bylo cos w stylu "tylko osoby upowaznione lub zarejestrowane" ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adym Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Cytat Cytat Gr00bY Mazur"]Przepraszamy, ale tylko mogą odpowiadać na posty na tym forum Dostałem coś takiego jak chciałem napisać odpowiedź na posta. Pisalo dokladnie tak czy moze jeszcze miedzy "odpowiadac" a "na posty" bylo cos w stylu "tylko osoby upowaznione lub zarejestrowane" ?O co Wam chodzi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Cytat Cytat Cytat Gr00bY Mazur"]Przepraszamy, ale tylko mogą odpowiadać na posty na tym forum Dostałem coś takiego jak chciałem napisać odpowiedź na posta. Pisalo dokladnie tak czy moze jeszcze miedzy "odpowiadac" a "na posty" bylo cos w stylu "tylko osoby upowaznione lub zarejestrowane" ?O co Wam chodzi ?Nie wazne, nie mecz sie zbytnio :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Było napisane dokładnie tak jak napisałem. To właśnie mnie najbardziej rozśmieszyło. I to właśnie jak pisałem odpowiedź z Twoim cytatem Kaeres. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Cytat Gr00bY Mazur"]Było napisane dokładnie tak jak napisałem. To właśnie mnie najbardziej rozśmieszyło. I to właśnie jak pisałem odpowiedź z Twoim cytatem Kaeres. sorry ale nie jestem w temacie.. O CO COME ON? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...