piotrek_r1 Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) kumpel na moim telefonie (Nokia 3120) pokazał mi ostatnio ze da sie odcztywać usuniete juz wysłane smsy i załozyłem sie z nim o 10 flaszek calsberga ze mi tez sie to uda zrobic :D wiecie jakichkodów do tego użyc ?? możecie mi tez podać kody do innych ciekawych sztuczek z nokiami ?? musze to zrobyc bo bedzie głupio jak przegram :oops: :mur: ewentyalnie dajcie adresy do jakichs for gsm gdzie taka informacje mógłbym zdobyc z góry dzieki p0zdro! Edytowane 20 Października 2005 przez piotrek_r1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Nigdy nie próbował tego, ale teoretycznie powinno się dać dopóki inny SMS nie zajmie miejsca tego, który usunąłeś. Ale osobiście nie znam żadnego kodu ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_r1 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 praktycznie tez sie da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mexes Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 http://gsmforum.pl/ <- tam pytaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...