Skocz do zawartości
AceSkubi

Dziwne Zawiasy :/ Hmm

Rekomendowane odpowiedzi

ostatnio zdarzaja mi sie takie rzeczy że robie cos na kompie a tu nagle przestaje odpowiadac. A dokladniej zostaje wszystko na monitorze to co widzialem przed zawiasem ale nie rusza sie kursor i komp na nic nie reaguje . Po restarcie wszystko znowu działa ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnio zdarzaja mi sie takie rzeczy że robie cos na kompie a tu nagle przestaje odpowiadac. A dokladniej zostaje wszystko na monitorze to co widzialem przed zawiasem ale nie rusza sie kursor i komp na nic nie reaguje . Po restarcie wszystko znowu działa ;]

1709575[/snapback]

zmien zasilacz... ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam podobny problem, z tym ze mi komp wiesza sie gdy przegladam strony internetowe, a gdy rusze mysza to pojawia sie czarny obraz, zaraz znika i znowu to samo (czasem dochodzi do resetu kompa i czesto pojawia sie blad "GENERIC HOST", zainstalowalem latke na to i nie pomoglo). Czasami sie to uspokaja, lecz doprowadza mnie to do szalu. Korzystalem z IE, Avant Browser i obecnie z Opery, to samo. Mam najnowsze sterowniki, sp2, reinstall WinXP nie pomaga. Uzywam jako antywira Avast z najnowsza baza wirusow, nie ma nic.

Pomozcie!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zabacz jak bedzie się zachowywał komp gdy odłączysz dodatkowe źródła zasilania. Powyłączaj drukarki skanery sprzęt audio - zgaś światło w pokoju. Jeśli to pomoże to jest to wina niskiego napięcia w sieci lub zwalonego zasilacza ewentualnie płyty gł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi