AceSkubi Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 ostatnio zdarzaja mi sie takie rzeczy że robie cos na kompie a tu nagle przestaje odpowiadac. A dokladniej zostaje wszystko na monitorze to co widzialem przed zawiasem ale nie rusza sie kursor i komp na nic nie reaguje . Po restarcie wszystko znowu działa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zow Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 ostatnio zdarzaja mi sie takie rzeczy że robie cos na kompie a tu nagle przestaje odpowiadac. A dokladniej zostaje wszystko na monitorze to co widzialem przed zawiasem ale nie rusza sie kursor i komp na nic nie reaguje . Po restarcie wszystko znowu działa ;] 1709575[/snapback] zmien zasilacz... ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Ewentualnie dysk twardy w poszukiwaniu bad sectorów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek28 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Mam podobny problem, z tym ze mi komp wiesza sie gdy przegladam strony internetowe, a gdy rusze mysza to pojawia sie czarny obraz, zaraz znika i znowu to samo (czasem dochodzi do resetu kompa i czesto pojawia sie blad "GENERIC HOST", zainstalowalem latke na to i nie pomoglo). Czasami sie to uspokaja, lecz doprowadza mnie to do szalu. Korzystalem z IE, Avant Browser i obecnie z Opery, to samo. Mam najnowsze sterowniki, sp2, reinstall WinXP nie pomaga. Uzywam jako antywira Avast z najnowsza baza wirusow, nie ma nic. Pomozcie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzwonko Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Zabacz jak bedzie się zachowywał komp gdy odłączysz dodatkowe źródła zasilania. Powyłączaj drukarki skanery sprzęt audio - zgaś światło w pokoju. Jeśli to pomoże to jest to wina niskiego napięcia w sieci lub zwalonego zasilacza ewentualnie płyty gł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Poczytaj topiki na forum. Chociażby ten z mojego podpisu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tata1959 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 witaj tak...może zacznij od podstaw,logi do kontroli z hijacka i silenta. :angry: pozdrawiam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...