ridczak Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) Witam, mam wentyl 120mm niebieski Sharkoon (UV LED Fan Blue), teraz chce dokupic jeszcze jeden. Myslalem, zeby z tylu budy byl ten niebieski - komponuje sie jakos z coolerem od ASUSA (troche inny oddcien niebieskiego) - a z przodu jako zasysajacy dac taki sam Sharkoon, tylko ze czerwony. Jak myslicie, bedzie sie to jakos komponowac? Okna raczej nie bedzie, tylko poswiata zza siatki na froncie, dziury z tylu i szpar wentylacyjnych. Jakos all blue mi do konca nie pasuje. ps. W autach VW ladnie w miare komponuje sie niebieski i czerwony.... w sumie pasuja do siebie te kolory (chyba :)) Tylko ten czerwony jakis taki blady na fotkach... ps2. Blue Red Edytowane 20 Października 2005 przez ridczak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lio_lio Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 IMO będzie to łądnie wyglądać, ale pamiętaj, że to tylko moja opinia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Czy warto kupować podświetlany wentyl jeśli nie masz okna ? No chyba, że w przyszłości masz taki zamiar zmodować coś. Jeśli już chcesz kupić to żebyś nie zrobił choinki pomalowanej kredkami przez dzieci to zrób na froncie czerwony żeby podświetlał przód, a na tył tak jak pisałeś niebieski. Tylko, że tego i tak nie będzie widać. Dziwnie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 wyjdzie kolor fioletowy na styku swiateł obu barw... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 (edytowane) Hmm....thx za podpowiedzi. Okno moze kiedys bedzie, ale jakos nie przekonuje mnie to teraz. Z przodu mam siatke (podobna do tej np. ze Stackera) wiec cos tam bedzie widac, a z tylu na scianie pewnie bedzie widac tez poswiate. Na razie tak tylko sie zastanawiam, mysle nad buda, planuje itp. :) Pozniej przyjdzie czas na mody ;) Inna idea jest: wiatrak z przodu tez niebieski, ale kontroler wentylkow (3,5") z podswietlanymi galkami na czerwono (delikatna obwodka). Hmm...zobaczymy :D Edytowane 21 Października 2005 przez ridczak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclat Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 mnie osobiscie bardzo podoba sie polaczenie czerwonego i niebieskiego :) wyglada fajnie i takie wlasnie mam zamiar u siebie zastosowac ale jak z gustami bywa...wiadomo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...