Skocz do zawartości
ridczak

Roznokolorowe Wentylatory

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam wentyl 120mm niebieski Sharkoon (UV LED Fan Blue), teraz chce dokupic jeszcze jeden. Myslalem, zeby z tylu budy byl ten niebieski - komponuje sie jakos z coolerem od ASUSA (troche inny oddcien niebieskiego) - a z przodu jako zasysajacy dac taki sam Sharkoon, tylko ze czerwony. Jak myslicie, bedzie sie to jakos komponowac? Okna raczej nie bedzie, tylko poswiata zza siatki na froncie, dziury z tylu i szpar wentylacyjnych. Jakos all blue mi do konca nie pasuje.

ps. W autach VW ladnie w miare komponuje sie niebieski i czerwony.... w sumie pasuja do siebie te kolory (chyba :)) Tylko ten czerwony jakis taki blady na fotkach...

ps2.

Blue

Red

Edytowane przez ridczak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy warto kupować podświetlany wentyl jeśli nie masz okna ? No chyba, że w przyszłości masz taki zamiar zmodować coś. Jeśli już chcesz kupić to żebyś nie zrobił choinki pomalowanej kredkami przez dzieci to zrób na froncie czerwony żeby podświetlał przód, a na tył tak jak pisałeś niebieski. Tylko, że tego i tak nie będzie widać. Dziwnie :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm....thx za podpowiedzi. Okno moze kiedys bedzie, ale jakos nie przekonuje mnie to teraz. Z przodu mam siatke (podobna do tej np. ze Stackera) wiec cos tam bedzie widac, a z tylu na scianie pewnie bedzie widac tez poswiate. Na razie tak tylko sie zastanawiam, mysle nad buda, planuje itp. :) Pozniej przyjdzie czas na mody ;) Inna idea jest:

wiatrak z przodu tez niebieski, ale kontroler wentylkow (3,5") z podswietlanymi galkami na czerwono (delikatna obwodka). Hmm...zobaczymy :D

Edytowane przez ridczak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi