pablo163 Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 witam szukałem na forum i nic nie znalazłem wiec pytam Jakim programem podkrecac Radeona Czy macie linki do najnowszych sterow (CATALYST) itp Z góry thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xentor Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 jest taki przycisk Szukaj ale w drodze wyjatku (dzisiaj Mikolaj?) podam ci linka do sterow: www.ati.com, a podkrecac mozna za pomoca programu Powerstrip :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 na ati masz noe sterki www.ati.com a podkrecac ATI-winclk wpisz www.google.pl albo podaj mila to ci wysle a postow o tym bylo tysiace :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 jest taki przycisk Szukaj ale w drodze wyjatku (dzisiaj Mikolaj?) podam ci linka do sterow: www.ati.com, a podkrecac mozna za pomoca programu Powerstrip :)A tobie jak sie kreci ten Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Kreci sie tak bez dodatkowego chlodznia tylko standart ale mysle ze bez inego chlodzonka dalej by poszedl poniewaz mam kosci typu BGA tzn wytrzymuja wieksze temepretury itd moze tesz takie masz ! Jakiego masz radka producent,pamieci itd 310.50/317.25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Upsss nie bylo domnie zagapilem sie :P sorkiii ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 na ati masz noe sterki www.ati.com a podkrecac ATI-winclk wpisz www.google.pl albo podaj mila to ci wysle a postow o tym bylo tysiace :)pablo163@wp.pl Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Dobra wyslalem napisz co masz za karte ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Dobra wyslalem napisz co masz za karte !Masz dwa kompy? Jaki wynik ,masz w 3D marku na P4 3,06??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Dobra wyslalem napisz co masz za karte !No własnie jutro jadę kupić i niewiem czy r8500 jakiś no name czy r8500Le gigabyte,r9000Pro his , czy nie wiem tak do 550 zł!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 ATI RADEON 8500 LE 128MB DDR AGP4X OEM 477zl ATI RADEON 8500 LE 64MB DDR AGP4X OEM 357zl ofcors builit by ATI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 ATI RADEON 8500 LE 128MB DDR AGP4X OEM 477zl ATI RADEON 8500 LE 64MB DDR AGP4X OEM 357zl ofcors builit by ATI a jakiej firmy ten 128MB jest i gdzie mozbna kupić bo ja chciałem na giełdzie komputerowej a moze cos wiecej wiesz o nim jaki dostep taktowanie itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 hehe napisalem przeciez builit by ati to taka sam karta jak ja ma w podpisie ta druga :-) nie wiem jakei sa tam kosci ale domyslam sie ze tak jak umnie czyli Infineon 3,6ns typ BGA typem BGA z radkow 8500 i chyba 9000 ja sie na forum moge tylko pochwalic :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 zapomnialem adresu :-) http://www.ncix.com/canada/ ja swoja kupilem tu www.futereshop.ca ale podrozaly unich spowrotem :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 ndx z tego co pamiętam mieszkasz w Kanadzie. Czy dałoby się jakoś dogadać żebyś coś kupił i przesłał do Polski???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 zapomnialem adresu :-) http://www.ncix.com/canada/ ja swoja kupilem tu www.futereshop.ca ale podrozaly unich spowrotem :-) ile masz w 3d marku na p4 3,06+9700 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 polacze komputer do sieci i wysle wynik 3d marka na na net ! jest ponad 2kawalki ale kiespkos wykrece go troche i bedzie lepiej :-) pozatym to bylo robione na stanadrta catalyst takie jakie windows daje tak na szybko :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Pajacyk nie ma problemu jak cos to wall :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Pajacyk nie ma problemu jak cos to wall :-)Mógłbyś kupić ATI 9700Pro za 250 baksów????? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 pewnie tak :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 uuuuu ... jesteś tego pewien pewnie zaraz zwali sie kupe chętnych :-) Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 jakos sie nie bija :-) hehe tylko te zamieszki pod oknami 8) Panowie dla wszytkich starczy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xentor Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 jest taki przycisk Szukaj ale w drodze wyjatku (dzisiaj Mikolaj?) podam ci linka do sterow: www.ati.com, a podkrecac mozna za pomoca programu Powerstrip :)A tobie jak sie kreci ten Radek max co zapodalem to 305/305 i chodzil super stabilnie, nie zdejmowalem jeszcze radiatora i nie wiem jakie pamiatki ale niedlugo to chyba zrobie i lepsza paste poloze. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...