Skocz do zawartości
pablo163

Pytanie do posiadaczy Radeonów!!!!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Kreci sie tak bez dodatkowego chlodznia tylko standart ale mysle ze bez inego chlodzonka dalej by poszedl poniewaz mam kosci typu BGA tzn wytrzymuja wieksze temepretury itd moze tesz takie masz !

Jakiego masz radka producent,pamieci itd

310.50/317.25

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ATI RADEON 8500 LE 128MB DDR AGP4X OEM  477zl

ATI RADEON 8500 LE 64MB DDR AGP4X OEM    357zl

ofcors  builit by ATI

a jakiej firmy ten 128MB jest i gdzie mozbna kupić bo ja chciałem na giełdzie komputerowej a moze cos wiecej wiesz o nim jaki dostep taktowanie itp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe napisalem przeciez builit by ati to taka sam karta jak ja ma w podpisie ta druga :-)

nie wiem jakei sa tam kosci ale domyslam sie ze tak jak umnie

czyli Infineon 3,6ns typ BGA typem BGA z radkow 8500 i chyba 9000 ja sie na forum moge tylko pochwalic :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

polacze komputer do sieci i wysle wynik 3d marka na na net ! jest ponad 2kawalki ale kiespkos wykrece go troche i bedzie lepiej :-) pozatym to bylo robione na stanadrta catalyst takie jakie windows daje tak na szybko :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest taki przycisk Szukaj ale w drodze wyjatku (dzisiaj Mikolaj?) podam ci linka do sterow: www.ati.com, a podkrecac mozna za pomoca programu Powerstrip :)

A tobie jak sie kreci ten Radek

max co zapodalem to 305/305 i chodzil super stabilnie, nie zdejmowalem jeszcze radiatora i nie wiem jakie pamiatki ale niedlugo to chyba zrobie i lepsza paste poloze.

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...