boratsc Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Ja mam takie pytanko czy jest możliwe wyłączyć tą głupią blokade bo jak nacisne np strzałke w doł i lewo na raz to mi komputer pika i sie klawiatura blokuje... Nie bardzo mi sie to podoba bo gram w fife ostatnio i sie nie da za bardzo. Dzieje mi sie tak odkąd mam nową klawiaturke zmieniałem z jakiegoś badziewnego Sharka (co to za firma wogóle ?? ) na iboxa IK M100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 nei za bardzo sie da a to pikanie zwiazane jest z sama budowa klawiatury (rozmieszczenie jej poszcegolnych sektorow i klawiszy z nimi zwiazanych) jedyna rada to z strzalk przesiadz sie na sterowanie wsadem z reguly pomaga (wsad znaczy : w - do gory, s - w do,l a - w lewo, d - wprawo.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 w fifie właśnie to jest nie możliwe :( nie da sie zminić położnia klawiszy kursorów.... no to tylko zostaje mi pad... szkoda :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 (edytowane) Moze na glupka wyjde , ale czy przypadkiem to niejest zwiazane z obsuga skrotkow w windowsie ? np 5 razy shift i wchodzi winda.Nie pamietam dokladnie jak sie to nazywalo , ale u mnie pomoglo B) Edytowane 21 Października 2005 przez Sand Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...