basikg Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 (edytowane) Ktore stery poleclibyscie??Chodzi mi o maksymalna wydajnosc!! NGO, zer0point czy Xtreme-g??szukalem na forum ale nie moge znalezc ktore daja maksimuim ze sprzetu!!Przydalby sie jakis topic o tuningowanych sterach Znalazlem taki topik http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...85&hl=zer0point widze jak zostalo potraktowane to pytanie. Moze napiszcie jakich sterownikow uzywacie i dlaczego?? Edytowane 31 Października 2005 przez basikg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 A te 81.85 ja sie sprawują na 6600GT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazkez Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Czy ktos ma tez ten objaw ze GPU jest nie wykrywane w Aida 32 , a w Everest-cie pokazuje mi 10MHz... przy tych sterach :???: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 A te 81.85 ja sie sprawują na 6600GT? 1731080[/snapback] Doskonale :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basikg Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Mogłby ktos kto ma porownanine napisac ktore sa najlepsze ! NGO, zer0point , Xtreme-g czy moze omegi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...