Skocz do zawartości
pablo163

Jle czasu spedzasz przed komputerem??????

Jle czasu spedzasz przed komputerem??????  

1. 1. Jle czasu spedzasz przed komputerem??????

• Do wyczerpania sil
      7
    • Dopuki prad plynie w kablach
      4
    • Do tad az sie cos nie zepsuje
      0
    • Do znudzenia
      7
    • Cale zycie :)
      5
    • Dopuki nie zasne
      5
    • od 1H do 8H
      3
    • od 1H do 6H
      4
    • od 1H do 4H
      3
    • od 1H do 2H
      3

Rekomendowane odpowiedzi

chyba niedawno była podobna (identyczna 8O ) ankieta...

a wracając do tematu to robie tylko przerwy na posiłki i łazienke... no i czasami idę się na dwór przewietrzyć... 8) a tak to przy kompie, już się zaczynam bać o siebie :roll: ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja siedze non-stop... poza snem i innymi zyciowymi potrzebami ;)

ale tak to jest jak sie nie musi chodzic do szkoly..

a w godzinach... hmm, wstaje o 13 i siedze do 3 w nocy... - 1h na posilki i wc :D

Pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi sie czasem nieche isc kolacji zrobic :), wiem ze komp jest moim nalogiem, ale sie tym nieprzejmuje, caly czas neisiedze tylkiem na krzesle, trenuje Jiu Jitsu, no i jezdze na rowerze w kazdej opze roku i o kazdej pogodzie 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm sam nie wiem to sie stalo jakas rutyna .. cos jak oddychanie :]]]] albo zamykanie szafki w szkole na klucz ;]

po prostu sam nie wiem kiedy ale siadam do kompa a jak sobie uswiadomie ze siedze to sie zastanawiam kiedy tu przyszedlem i co robilem wszesniej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja tak w nawizzaniu do poprzedniego tematu o tym samym tytule (bo tam nie zdazylem wyrazic opini). Czasami sie was boje, ze sie zaraze. Jak mozna bez przerwy caly dzien przed kompem sterczec ?! co wy zycia nie macie ? Moze warto pomyslec nad jakas zmiana...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szymoon.. moj kumpel ma takie sam problem... nie rozumie jak ja moge tyle wysiedziec... a ja poprostu sie zle czuje jak nie jestem przy kompie.. dokladnie jak napisal Spentany.. "to jak oddychanie" ;)

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy kompie godzinami to siedziałem gdy skończyły mi sie czasy modemowania i wskoczyłem na LAN i stałke....to sie nazywa życie...a właściwie jego zupełny brak bo przez kilka miechów to siedziałem nonstop przy kompie....Na szczęście życie sie zmieniło- mam kobiete, studiuje i nie mam czasu marnowac działąjąc czynnie przy kompie- siedze przy nim bo stio na biórku, i ewentualnie od czasu do czasu w przerwie na monitor luknę....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za dlugo. Moja dziewczyna juz mi zyc nie daje. Non stop mnie katuje o tego kompa. Nie wiem albo sie pozbyc kopma albo jej.

To zależy od babki, ale jeżeli jest jakaś fajna to zastanów sie i daj sobie może spokój z kompem, to nie koniec świata. Postaraj sie zobaczyć ludzi, może cośoćwiczyć(a nią też :twisted: )...

Pozdrufka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi