matma6 Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Mam mianowicie taki problem. Podłączylem kabelki od przycisków reset i power do płyty głównej MSI KT3 ultra 2 zgodnie z instrukcją płyty. Problem polega na tym że nie moge podłączyc kabelków od diod HDD i power. Robilem to zgodnie z instrukcją ale coś nie wychodzi (lub może źle odczytuje instrukcje :blink: ) Nie podłączane kabelki pokazuje na zdjęciu ( wiem że jest strasznej jakości ale nie mam cyfrówki) może coś pomogą :? Nie wiem w którym miejscu je wtyknąć , może ktos mi doradzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 dla diodek musisz podlaczyc dobrze + i - bo nie beda swiecic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 To zdjęcie nie jest straszne - tam po prostu nic nie widać - w czym to miało pomóc ??? Diodę możesz wpiąć tylko na dwa sposoby - dobrze lub źle - jak nie świeci to odwrotnie i po problemie. A gdzie (na które piny) to jest w każdej instrukcji do płyty. Pozdr. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 co do foty to chyba lepiej jest widac na miniaturze niz na powiekszeniu :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melsoon Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 weź zobacz gdzie na płycie sa piny power led i hdd led następnie zobacz jakie kabelki sa połaczone z czym czerwona hdd zielona zółta albo jakaś tam power podlącz jesli nie działa to odwrotnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matma6 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 no nie moge podłączyć w zaden sposób , próbowałem każdy :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 a moze te diody sa przepalone :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matma6 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 a moze te diody sa przepalone :unsure: 1716962[/snapback] no możliwe bo jak nie to ja juz nie wiem , oświećcie mnie :mellow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 (edytowane) kup sobie jakas bateryjke i sprawdz, najlepiej cos 3V albo 4,5v (max) na wiekszych moze nie wytrzymac (zalezy od koloru diody) edit: pewien jestes ze podlaczasz pod odpowiednie zlaczki na mobo? Edytowane 25 Października 2005 przez inesian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matma6 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 no podłączałem już na wszystkiie sposoby <naprawde wszystkie> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 no to jak juz pisalem wczesniej sprzawdz czy diody sa sprawne :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matma6 Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 no to jak juz pisalem wczesniej sprzawdz czy diody sa sprawne :lol2: 1718541[/snapback] ok , sprawdze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matma6 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 ok , po testach !! dioda hdd działa spoko już podłączyłem , dioda power jest przepalona (na 99%) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 sporo czasu ci to zajelo :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...