sebi0104 Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Witam mam maly problem a raczej pytanko czy moze ktos sie z czyms taki spotkal lub wie w czym moze byc problem.Posiadam karte gigabyte gf6600 i co nastepuje zaden program diagnostyczny ani aida anie sisoftware sandra zaden nie moze wczytac danych o procesorze graficznym poprostu nic nie zostaje wyswietlone po przejsciu na te zakladke;( dlaczego tak mi sie dzieje spotkal sie kiedys ktos z takim problem badz wie o co moze chodzic??Z góry dziekuje za odpowiedz pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Ja coś podobnego miałem na gf 6800. Podziałało jak zainstalowałem najnowszą wersję programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebi0104 Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Ja coś podobnego miałem na gf 6800. Podziałało jak zainstalowałem najnowszą wersję programu. 1710018[/snapback] Juz sprawdzalem i sandra i aida najnowsze wersje i nic nadal pusto nie wczytuje danych procesora graficznego;(cos padniete??Jakos walek na procesorze i staraja sie to ukryc:>? :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxadrian Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 ... czym sie przejmujesz? Sprawdź wydajność karty i wszystko będzie jasne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebi0104 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 ... czym sie przejmujesz? Sprawdź wydajność karty i wszystko będzie jasne... 1710043[/snapback] Tym ze to troche nie normalne a chcialbym zobaczyc specyfikacje ukladu graficznego taktowania zegarow itd. a zaden progra mi nie czyta procesora graficznego nie potrafi nic o nim wyswietlic:(Moze ktos wie co jest tego przyczyna i potrafilby mi pomuc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 a riva tuner? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebi0104 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 ok jedyny program co to czyta.Ale zastanawia mnie dlaczego tamte programy tego nie widza??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebi0104 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 (edytowane) i nic nikt nie napisze:(Nawet 3dmark 2003 nie widzi czestotliwosci taktowania procesora ani pamieci karty;((((W czym moze byc problem prosze o pomoc!!! I zero pomyslow:>:( Edytowane 26 Października 2005 przez sebi0104 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...