kuruś Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) No właśnie mam od niedawna takie problem z tą nagrywarką samoczynnie się wysuwa i wsuwa jak tylko podłączże ją do napięcia i to w windows`ie jak i w biosie, dosie. Co to może być? Chyba odeszła na tamten świat .. Edytowane 20 Października 2005 przez qura16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[eM] Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 ja bym rozkrecil i przeczyscil, moze cos z przyciskiem nie tak jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 No właśnie już czyściłem i nadal to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Dzisiaj podłączyłem nagrywarke i działa normalnie hehe musiała odpocząć ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 To nie przycisk, tylko czujnik wsunięcia traya (krańcówka). Jeszcze da o sobie znać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[eM] Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 true true ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 (edytowane) To nie przycisk, tylko czujnik wsunięcia traya (krańcówka). Jeszcze da o sobie znać :D tzn.? można dokładniej? na razie działa ;] Edytowane 12 Grudnia 2005 przez qura16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 To zwykły, miniaturowy czujnik, który informuje procka w napędzie, że tray (tacka) została wsunięta i zablokowana. Jeśli czujnik przerywa, to procek głupieje i ciągle otwiera/zamyka traya. Czujnik znajduje się zazwyczaj z przodu napędu, pod trayem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...