Skocz do zawartości
boratsc

Wymiana Karty

Rekomendowane odpowiedzi

Czy opłaca mi sie wymiana mojego radka (taki jak w sygnaturce) na 6200A ?? Bo akurat mam taką okazje za niewielkie pieniądze. Jeśli tak to jaka firma i jakie są możliwości o/c bo radek kręcił sie pięknie i czy moje AGP4x go bardzo nie spowolni a i czy Q4 albo chociarz F.E.A.R jakoś na takim sprzęcie będzie chodzić bo z doświadczenia wiem że ważniejsza niż procek jest karta graficzna i ilość ramu :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie znalazłem na allegro karte PALIT 6200 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=67894717 i tak sie zastanawiam właśnie bo ona niby osiąga PONAD 5000pkt czy to możliwe ?? Bo jak tak to biore coś takiego bo takto przekracza ona możliwościami radka 9600pro

Edytowane przez iqmax

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po podkręceniu możliwe. Ale widziałem 6200A w akcji i uzyskał 3000pkt na Athlonie 2600+ i 512MB ram. Ja bym został przy tej karcie którą masz. Jak wiesz jaka jest wydajność 5700 to o 2% większą ma 6200A więc się nie opłaca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daj spokoj stary. To, ze robia ilestam pkt. w 3DMarku to sobie mozna w d... wsadzic. Taki 6600 (nonGT, czy jak to sie pisze) tez trzaska chyba z 8000pkt. po OC i niby 9800PRO mu nie podskoczy, a jakos w grach sytuacja wyglada inaczej. Jesli bys mial na zamiane "pelnego" 6200, czyli nasz szynie 128bit to spoko, bierz, ale 64 bit, pfffff, daj spokoj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mam pytanko jakie 6200 da sie odblokować i jaka jest różnica pomiędzy nimi ??

_.:EDIT:._

myśle nad ta grafą http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=17493 tylko moge ją mieć za troche ponad 400zł :)

Edytowane przez iqmax

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi