SGJ Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 http://snapshot.opera.com/windows/w90p1.html Nowa Opera, kilka ciekawych zmian jak np. opera:config Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Nareszcie Opera domyślnie "przedstawia się" jako Opera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 acid2 juz jest prawie bez błędów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 1710295[/snapback]Ojej, tam sama gwara angielskiego :wink:. A czy ta Opera 9.0 jest szybsza od 8.5 :?: Czy to jest dopiero wersja podstawowa, bo widze slowo "build"... :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Ojej, tam sama gwara angielskiego :wink:. A czy ta Opera 9.0 jest szybsza od 8.5 :?: Czy to jest dopiero wersja podstawowa, bo widze slowo "build"... :?: 1710597[/snapback] To jest (Technology Preview) Czyli wersja bardzo wczesna i zawierajaca sporo bledow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 To jest (Technology Preview) Czyli wersja bardzo wczesna i zawierajaca sporo bledow. 1710807[/snapback] jak narazie od wczoraj dzialam na niej i jeszcze zadnego bledu :P chodzi sprawnie jak 8,50 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 (edytowane) ja jeszcze moze poczekam :) btw moze jest jakas wtyczka albo nowa opera to obsluguje mianowiecie blokade reklam flashowych ? Edytowane 23 Października 2005 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 U mnie na 9.0 szwankowala Java, mimo ze byla wlaczona (bankowosc internetowa) i byly problemy z zapisywaniem obrazkow. Wrocilem do 8.5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Zapowiada się wyśmienicie kilka rzeczy, szczególnie config i lockowanie tab'ów :> Aha: dla zainteresowanych: wersja na linuksa i inne nix'y: http://snapshot.opera.com/unix/u90p1.html PS: sgj: widziałeś gdzieś może roadmap kiedy mają wydać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Nie znalazłem nic na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkk Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 ja jeszcze moze poczekam :) btw moze jest jakas wtyczka albo nowa opera to obsluguje mianowiecie blokade reklam flashowych ? 1714524[/snapback] Ja robię to w sposób następujący: Narzędzia->Preferencje->Zaawansowane->Zawartość->Odznaczenie opcji "Włącz obsługę wtyczek". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 U mnie niestety był problem z odnośnikami <_< Nie wyświetlało mi stron, które chciałem tylko zawsze główną... I albo odniosłem tylko takie wrażenie albo Opera przyspieszyła w stosunku do poprzedniej wersji ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Ja na razie widze jeden bład. Na pasku na dole mam dodany przycisk włączający/wyłączający proxy, po odznaczeniu neda się juz włączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 gratuluje pomyslowosci komus, kto obsluguje bank przy pomocy zapewne jeszcze dziurawej przegladarki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 @pawelkk dzieki przetestuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 (edytowane) I albo odniosłem tylko takie wrażenie albo Opera przyspieszyła w stosunku do poprzedniej wersji ;]Popieram. Edytowane 25 Października 2005 przez Luk@s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 gratuluje pomyslowosci komus, kto obsluguje bank przy pomocy zapewne jeszcze dziurawej przegladarki. 1717691[/snapback] oj tam .. nie przesadzaj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Gdzie tu jest przesada SlowsilveR ? - kiedyś w banku na coś takiego trafiłem. :lol2: Jak chodzi o bankowość internetową, to plusem 9.0 jest domyślne wyłączenie SSL 2.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 albo mi się wydaje albo opera ma niezłego speeda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...