Skocz do zawartości
durek5

Radeon 9200se

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.Znów powracam do tematu mojej nieszczęsnej karty,a mowa tu o ATI RADEON 9200SE 128/64.Na sterownikach 5.7xp catalyst.Otóż problem polega natym że kiedy odpalam kompa uruchamia się on normalnie pokazuje 1 ekran później ładowanie windy i stoi,stoi i wyskakują różno kolorowe kwadraciki na całym ekranie,dopiero po kilku krotnym zresetowaniu kompa karta zaczyna normalną pracę,czasem jest tak że Radek odpala bez problemu wszystko jest OK.Próbowałem instalować wszystkie możliwe sterowniki myslałem też że to wina płyty głównej ale na innej karcie komp fryga normalnie co to może być?? Macie jakieś rady itd?? Prosze o POMOC!!!!!!Ewentualnie jeżeli nic się znią nieda zrobić to Prosze podpowiedzcie jaką karte kupić niedrogo.

Edytowane przez durek5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na moje ślepe oko wygląda to tak: Włączasz kompa rdzeń karty zaczyna się grzać bardzo szybko radiator nie może tego ciepła odrazy wyzwolić no bo i nie ma jak dopiero gdy caly radiator "nachłonie"ciepłem zaczyna wszystko równomiernie oddwać ale do cholerki w 9200 jest przyklejony radiator do rdzenia sprawdz czy rdzen sie grzeje potem zobaczymy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi