bladder_ Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Krotkie pytanie: co lepsze do konfigu jak w podpisie: http://allegro.pl/show_item.php?item=68513772 czy to: http://allegro.pl/show_item.php?item=68561680 Oczywiscie pod uwage moge wziac calkiem cos innego np.ze stajni ATI ale zeby miescilo sie to w granicach cen podanych dla tych kart co wyzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Proste że Leadtek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Tylko, ze w aukcji z Leadtekiem nic nie pisza o odblokowaniu Vertexow, same potoki, wiec nie wiadomo jak bedzie, a w Asusie daja gware na to i to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Mój głos - Leadtek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 (edytowane) nic? Wszystkie karty z tej aukcji mają odblokowane, przetestowane i w pełni działające 16 potoków renderujących :> Edytowane 21 Października 2005 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 nic? :> 1710911[/snapback] No to swietnie, ale ja pisalem o Vertexach. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Asus, daje gware i na potoki i vertexy i jest tańszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Natomiast Leadtek ma lepsze i cichsze chłodzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladder_ Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 OK, czyli za tyle $$$ co wydam na jedna z tych kart na dzien dzisiejszy nie znajde nic lepszego, wydajniejszego do mojego konfigu? Jedna z tych kart to najlepszy wybor z mozliwych, tak? Pisze zeby sie upewnic bo przeciez w sumie nie jest to taka mala kasa, przynajmniej dla mnie. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladder_ Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 pisze jeden post pod drugim ale dzisiaj musze zdecydowac ktora karte wybiore i zastanawiam sie czy nie popelnie bledu kupujac tego asusa? Jakos wersja LE Leadtek mnie nie przekonuje. Prosze napiszcie czy kupujac asusa polelnie blad oraz gdzie najpewnoiej mozna go zakupic? Czy oferta od arche jest najlepsza/najpewniejsza w sieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Tak oferta Arche jest bardzo dobra. To czy wezmiesz Asusa, czy Leadteka to wszsytko jedno, bo obie karty sa naprawde bardzo dobre. Jak Cie bardziej przekonuje leadtek to wez go. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...