Skocz do zawartości
GenghisKhan

QUAKE 4????fake?????

Rekomendowane odpowiedzi

No tak, ale może ID Software kazał dla Raven, żeby ci powołując sie na ID Software skasowali te filmy? ;)

A tak poza tym- Quake 4 ma być tylko na X-Box- robią jego na wyłaczność. Ale do tej pory pewnie wyjdzie jakiś emulator :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, ale może ID Software kazał dla Raven, żeby ci powołując sie na ID Software skasowali te filmy? ;)

A tak poza tym- Quake 4 ma być tylko na X-Box- robią jego na wyłaczność. Ale do tej pory pewnie wyjdzie jakiś emulator :)

Quake tylko na konsole :?: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pokaz mi zrudlo tej informacji. Ja wiem tylko ze q4 bedzie robiony na enginie doom3 i bedzie to dalszy ciag q2 (tam gdzie q2 sie skonczylo to q4 sie zacznie) a i ze ma byc na PC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Quake tylko na konsole :?: :lol:

cudownie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na takiej chociazby ze kazda nastepna czesc byla gorsza od poprzedniej

lol, jakies argumenty?

yasne a unreal siedzi i zawija to w sreberqa....

kazdemu sie nie moosi podobac - jeden loobi kłejka i adrugi nie loobi kłejka i tyla :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na takiej chociazby ze kazda nastepna czesc byla gorsza od poprzedniej

lol, jakies argumenty?

argumenty na co ? na to ze tak sadze ?

jest ich tak duzo ze nie chce mi sie nawet pisac . powiem tylko tyle ze gram w quake'a od 7 lat i raczej wiem co mowie i nie jest to jakies widzimisie tylko wiele osob tak twierdzi , nie mowie tutaj o porownywaniu qw do q3 wzgledem grafiki , tylko jak na swoje czasy jakie gry to byly ...

moze troche zle ujalem wczesniejsza wypowiedz bo wskazuje na to ze nie lubie q ...wrecz przeciwnie, lubie wszystkie czesci , najbardziej ze wszystkich gier podobaja mi sie klejki , natomiast sadze ze qw bylo najlepsza czescia , a q3 jest najgorsza...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szanuje twoje zdanie, ale nie rozumiem jak moze ci sie podobac bardziej qw od q3 :o  ja tez gram od dawien dawna w quake'i ale niegdy nie powiem ze przed q3 bylo cos lepszego

ok , sam tego chciales :P

qw:

- szybsza rakietka

- lepsza spawarka

- lepszy teamplay

- bardziej dopracowane mapy

- mniejsze wymagania

- wyzszy poziom graczy

nie twierdze ze q3 to slaba gra ....twierdze tylko ze jak na swoje czasy to jest najgorsza z wszystkich czesci

porownaj sobie jaka furore zrobilo qw , q3 mimo iz jest popularne to nie az tak jak keidys qw...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szanuje twoje zdanie, ale nie rozumiem jak moze ci sie podobac bardziej qw od q3 :o  ja tez gram od dawien dawna w quake'i ale niegdy nie powiem ze przed q3 bylo cos lepszego

ok , sam tego chciales :P

qw:

- szybsza rakietka

- lepsza spawarka

- lepszy teamplay

- bardziej dopracowane mapy

- mniejsze wymagania

- wyzszy poziom graczy

nie twierdze ze q3 to slaba gra ....twierdze tylko ze jak na swoje czasy to jest najgorsza z wszystkich czesci

porownaj sobie jaka furore zrobilo qw , q3 mimo iz jest popularne to nie az tak jak keidys qw...

no coz na mnie jakos nie zrobilo furrory bo w qw nie gralem jakos mnie nie ciagnelo - popie.... za to w quake 2 i czasem w q3 i w obie te czesci gra mi sie dobrze - a gram od momentu pojawienie sie quake'ow a przedtem w dooma gralem - quake 3 jest za bardzo zabawkowy - jak wiekszosc dziesiejszych gier (patrz. unreal- wszystie czesci)

a wqrza mnie gadanie ze doom3 - q4 bedzie na konsole - na konsoli nie da sie grac w fpp i koniec.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi