GenghisKhan Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 boze szok wchodze na in4.pl i tam macie linki do filmow o q4!!!!!!!! juz sciagam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 boze szok wchodze na in4.pl i tam macie linki do filmow o q4!!!!!!!! juz sciagam Człowieku uspokuj sie, to sa amatorskie filmik na tle 2D :!: :lol: Jak chcesz to sciagaj ale zmien temat bo to nie Q4 :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 FAKE :) Ale dobrze zrobiony :o Są tylko 2 filmy, bo pozostałe ID Software kazał skasować, prawda? :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Też sciągam teraz już koncze 5 filmik :) ciekawe jak to bedzie wyglądac :)???????? Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 http://home.earthlink.net/~czb3/quake4video.htm link do filmów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 FAKE :) Ale dobrze zrobiony :o Są tylko 2 filmy, bo pozostałe ID Software kazał skasować, prawda? :lol: :lol: Quake'a 4 robi Raven(chyba), a nie ID ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 No tak, ale może ID Software kazał dla Raven, żeby ci powołując sie na ID Software skasowali te filmy? ;) A tak poza tym- Quake 4 ma być tylko na X-Box- robią jego na wyłaczność. Ale do tej pory pewnie wyjdzie jakiś emulator :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 No tak, ale może ID Software kazał dla Raven, żeby ci powołując sie na ID Software skasowali te filmy? ;) A tak poza tym- Quake 4 ma być tylko na X-Box- robią jego na wyłaczność. Ale do tej pory pewnie wyjdzie jakiś emulator :) Quake tylko na konsole :?: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurde_men(GROUND) Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 No tak, ale może ID Software kazał dla Raven, żeby ci powołując sie na ID Software skasowali te filmy? ;) A tak poza tym- Quake 4 ma być tylko na X-Box- robią jego na wyłaczność. Ale do tej pory pewnie wyjdzie jakiś emulator :) pokaz mi zrudlo tej informacji. Ja wiem tylko ze q4 bedzie robiony na enginie doom3 i bedzie to dalszy ciag q2 (tam gdzie q2 sie skonczylo to q4 sie zacznie) a i ze ma byc na PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 No tak, ale może ID Software kazał dla Raven, żeby ci powołując sie na ID Software skasowali te filmy? ;) A tak poza tym- Quake 4 ma być tylko na X-Box- robią jego na wyłaczność. Ale do tej pory pewnie wyjdzie jakiś emulator :) Quake tylko na konsole :?: :lol: cudownie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 ktos tu sie zacial ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 ktos tu sie zacial ;)a jak na konsoli mozna grac w kłeja???? yasne q4 only for console jasne ta tak y i a s n e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DetoX Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Nawet najtezsze głowy tego siwiata nie moga przewidziec do czego imperator Blii G. jest zdolny :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Staaara wiadomość z tym Quake 4.....poszukajcie sobie- mi sie nie chce :) Chyba, żę coś się zmieni- ale nie sądzę- Bil G. ju.ż o to zadba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 btw. nie wroze q4 nic dobrego jak narazie ......ale to moje osobiste zdanie of kors Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 btw. nie wroze q4 nic dobrego jak narazie ......ale to moje osobiste zdanie of kors Niby dlaczego :?: Na jakiej podstawie tak sądzisz :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 na takiej chociazby ze kazda nastepna czesc byla gorsza od poprzedniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 na takiej chociazby ze kazda nastepna czesc byla gorsza od poprzedniej lol, jakies argumenty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 na takiej chociazby ze kazda nastepna czesc byla gorsza od poprzedniej lol, jakies argumenty? yasne a unreal siedzi i zawija to w sreberqa.... kazdemu sie nie moosi podobac - jeden loobi kłejka i adrugi nie loobi kłejka i tyla :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Quake nigdy nie wzdzie na konsole za bardzo bz go oszpecila to samo ma bzc z doom3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 na takiej chociazby ze kazda nastepna czesc byla gorsza od poprzedniej lol, jakies argumenty? argumenty na co ? na to ze tak sadze ? jest ich tak duzo ze nie chce mi sie nawet pisac . powiem tylko tyle ze gram w quake'a od 7 lat i raczej wiem co mowie i nie jest to jakies widzimisie tylko wiele osob tak twierdzi , nie mowie tutaj o porownywaniu qw do q3 wzgledem grafiki , tylko jak na swoje czasy jakie gry to byly ... moze troche zle ujalem wczesniejsza wypowiedz bo wskazuje na to ze nie lubie q ...wrecz przeciwnie, lubie wszystkie czesci , najbardziej ze wszystkich gier podobaja mi sie klejki , natomiast sadze ze qw bylo najlepsza czescia , a q3 jest najgorsza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 tak tylko sie czepiam, bo w zasadzie nie lubie quake'a ;) Polecam za to realityczne fps jak America's Army:Operations. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 szanuje twoje zdanie, ale nie rozumiem jak moze ci sie podobac bardziej qw od q3 :o ja tez gram od dawien dawna w quake'i ale niegdy nie powiem ze przed q3 bylo cos lepszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 szanuje twoje zdanie, ale nie rozumiem jak moze ci sie podobac bardziej qw od q3 :o ja tez gram od dawien dawna w quake'i ale niegdy nie powiem ze przed q3 bylo cos lepszegook , sam tego chciales :P qw: - szybsza rakietka - lepsza spawarka - lepszy teamplay - bardziej dopracowane mapy - mniejsze wymagania - wyzszy poziom graczy nie twierdze ze q3 to slaba gra ....twierdze tylko ze jak na swoje czasy to jest najgorsza z wszystkich czesci porownaj sobie jaka furore zrobilo qw , q3 mimo iz jest popularne to nie az tak jak keidys qw... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 szanuje twoje zdanie, ale nie rozumiem jak moze ci sie podobac bardziej qw od q3 :o ja tez gram od dawien dawna w quake'i ale niegdy nie powiem ze przed q3 bylo cos lepszegook , sam tego chciales :P qw: - szybsza rakietka - lepsza spawarka - lepszy teamplay - bardziej dopracowane mapy - mniejsze wymagania - wyzszy poziom graczy nie twierdze ze q3 to slaba gra ....twierdze tylko ze jak na swoje czasy to jest najgorsza z wszystkich czesci porownaj sobie jaka furore zrobilo qw , q3 mimo iz jest popularne to nie az tak jak keidys qw... no coz na mnie jakos nie zrobilo furrory bo w qw nie gralem jakos mnie nie ciagnelo - popie.... za to w quake 2 i czasem w q3 i w obie te czesci gra mi sie dobrze - a gram od momentu pojawienie sie quake'ow a przedtem w dooma gralem - quake 3 jest za bardzo zabawkowy - jak wiekszosc dziesiejszych gier (patrz. unreal- wszystie czesci) a wqrza mnie gadanie ze doom3 - q4 bedzie na konsole - na konsoli nie da sie grac w fpp i koniec..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 pic na wode fotomątarzpic na wode fotomątarzpic na wode fotomątarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 pic na wode fotomątarzpic na wode fotomątarzpic na wode fotomątarzpic na wode fotomontarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Na WP tesh som filmiki z Q4 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...