PolyCount Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Witam serdecznie Jestem posiadaczem karty Radeon 9800 Pro Sapphire 128 MB DVI + TV LiteBOX (256-bit) . Sapphire Radeon 9800 PRO Zamiast orginalnego wentylatora jakis czas temu kupilem wentylator Arctic Cooling VGA Silencer . Karta w ostatnich tygodniach mi padła jako ze mam ja na gwaracji oddalem do serwisu. Serwis przyjal karte z wentylatorem Arctic Cooling VGA Silencer , po kilku dniach oddzwonili domnie iz mam dostarczyc orginalny wentylator/raditor montowany przez producenta ... Sek w tym iz ja juz go nie posiadam :( . Wlasnie dlatego zwracam sie do was forumowiczow o pomoc . Czy ktos ma moze do sprzedania orginalny wentylator/radaitor jaki jest instalowany na tych kartach ??Karta z wentylatorem Ewentualnie pozyczyc za odpowiednia oplata :) na czas reklamacji owy wentylator. Sprawa jest pilna , a niemam pomyslu skad moge taki wentylator dostac . A prawdopodobnie jak go niedostarcze to strace gwarancje a co za tym idzie i karte :(. Przepraszam ze w tym dziale umiescilem tego postac powinnem to umiescic w dziale kupno sprzedaz aczkowliek wiem ze tam malo osob zaglada a w tej sytuacji mam noz na gardle. :( . Dziekuje za wyrozumialosc . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 napisz jeszcze skad jestes... jesli mi sie uda dzis zdjac radiator (cholerne kolki nie chca wyjsc) to bede zakladal jakies inne chlodzenie wiec moglbym pozyczyc... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolyCount Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 napisz jeszcze skad jestes... jesli mi sie uda dzis zdjac radiator (cholerne kolki nie chca wyjsc) to bede zakladal jakies inne chlodzenie wiec moglbym pozyczyc... pozdro 1711199[/snapback] Napisalem do Ciebie na PM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolyCount Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 moj numer g-g 1210616 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armagedon66 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Witam.. Wydaje mi się, że gwarancja na twoją kartę zostanie i tak odrzucona jestem zaskoczony, że w ogóle ci ją przyjęli. Po ściągnięciu wiatraka i jakiejkolwiek ingerencji w kartę gwarancja jest nie ważna. Jeżeli ktoś ci ją przyjął i jeszcze poprosił o oryginalny wiatrak to idzie ci na rękę powinieneś mu podziękować. Życzę ci powodzenia i mam nadzieję, że naprawią ci tą kartę. Pozdrawiam. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 (edytowane) Seba mam nadzije ze znajdziesz ;) Proponuje ci jeszcze zamiescic info w kupie/sprzedam tu na forum, sporo osob tam zaglada :wink: Pozdrawiam Edytowane 21 Października 2005 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Witam.. Wydaje mi się, że gwarancja na twoją kartę zostanie i tak odrzucona jestem zaskoczony, że w ogóle ci ją przyjęli. Po ściągnięciu wiatraka i jakiejkolwiek ingerencji w kartę gwarancja jest nie ważna. Jeżeli ktoś ci ją przyjął i jeszcze poprosił o oryginalny wiatrak to idzie ci na rękę powinieneś mu podziękować. Życzę ci powodzenia i mam nadzieję, że naprawią ci tą kartę. Pozdrawiam. :D 1711719[/snapback] chyba nie masz racji - ja z porzedniego 9800 (se :-| ) tez zdjalem oryginalny cooler, jak sie grafa zwalila to zalozylem spowrotem i nie bylo problemu w serwisie... jesli rdzen by byl ukruszony albo jakies hardmody by byly robione to wtedy nie ma szans ale nie traci sie gwary za samo zdjecie coolera Seba mam nadzije ze znajdziesz ;) Proponuje ci jeszcze zamiescic info w kupie/sprzedam tu na forum :wink: Pozdrawiam 1711862[/snapback] juz sie dogadalismy :wink: jak sie uda to jeszce jutro wysle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armagedon66 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Witam Jak sam napisałeś to założyłeś wiatrak z powrotem i dopiero oddałeś do reklamacji to rozumiem? Natomiast on oddał go z nie oryginalnym wiatrakiem z tąd moje zdziwienie :lol2: . Between na moim Radku 9800 pod spodem karty była naklejona plomba. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolyCount Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Plaby zadnej niebylo , wczoraj domnie pan z serwisu zadzownil i powiedzial ze karta jeszcze czeka na orginalny cooler i ze musze go doniesc bo jakby wyslali dalej z arctikiem to by mi gware zdjeli , wiec zapewne pan ze sklepu poszedl mi na reke ze mnie poinformowal. Czekam teraz na wentyl od Mikelos , potem bede czekal na odpowiedz co i jak. Oby wszystko dobrze sie skonczylo :). JAk sie cala sprawa rozwiaze to zapostuje co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 wentyl wczoraj wyslany... przy dobrych wiatrach moze jeszcze dzis bedzie dostales smsa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolyCount Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 (edytowane) Karte graficzna mam spowrotem !!! :) . Dostalem nowke na radzeniu R360 :D. Wszystko sie udalo dzieki Mikelosowi ktoremu dziekuje bardzo :D za pozyczenie swojego wentylatora . Oby wiecej bylo takich osob , uczciwych i zyczliwych jeszcze raz dziekuje. Karta podlaczona poki co dziala sprawnie B) Edytowane 18 Listopada 2005 przez PolyCount Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...