Ciasteczkowy Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Mam radeona 9800 pro i zalozylem na niego silencera rev 3. Czy to chlodzenie zle wplywa na ta karte? Czytalem ze tego typu chlodzenia moga spowodowac przypadki smiertelne,jezeli tak to dla czego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 (edytowane) Witam tu masz wszystko http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=101337 Ja używam go od kwietnia mam 9800se(380/680) i nie narzekam,natomiast chcę go zmienić na ATI Silencer 1 (Rev. 2) zawsze to miedziany. Edytowane 21 Października 2005 przez Turkina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 o tym problemie masz topic ktory ma 20 stron wiec zapraszam do lektury a co do pytania to nie da sie jednoznacznie odpowiedziec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...