Skocz do zawartości
LOBO

Serwis Notebooków

Rekomendowane odpowiedzi

Mam drobny problem z obrazem - mianowicie w zależności od konta nachylenia matrycy od reszty notebooka z prawej strony pojawiają mi się kolorowe linie na obrazie - a przecież nie będę trzymał matrycy ciągle ręką w trakcie pracy. Pewnie przetarła się taśma, a boje się otwierać obudowę matrycy - bo nie mogę znaleść żadnych śrubek lub zaczepów. Czy ktoś zna jakiś dobry serwis notebooków w Kraku ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam drobny problem z obrazem - mianowicie w zależności od konta nachylenia matrycy od reszty notebooka z prawej strony pojawiają mi się kolorowe linie na obrazie - a przecież nie będę trzymał matrycy ciągle ręką w trakcie pracy. Pewnie przetarła się taśma, a boje się otwierać obudowę matrycy - bo nie mogę znaleść żadnych śrubek lub zaczepów. Czy ktoś zna jakiś dobry serwis notebooków w Kraku ?

1710857[/snapback]

www.bmf.pl tam jest bardzo dobry serwis. ul. Grzegórzecka 29

zawsze jak mam problem to tam walę. tylko pamiętaj że w serwisie pracuje 2 gości.

jeden taki wysoki czarny - w ogóle nie ma pojęcia co się do niego mówi - to zdaje się synek szefa, a drugi - taki szczupły chłopaczek, dużo wie i do niego wal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi