mikimisz Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 (edytowane) Witam! Mam pytanko skąd ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> najlepsze stery dla 6800LE Gigabyte?? GV-N68L128D??? Edytowane 22 Października 2005 przez mikimisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 z kątowni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikimisz Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 z kątowni 1711105[/snapback] eee.... co???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Witam! Mam pytanko skąd ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> najlepsze stery dla 6800LE Gigabyte?? GV-N68L128D??? 1710976[/snapback] Z internetu? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 ostatnio coraz czesciej trzeba na tym forum stosowac tą ikonke - :mur: www.nvidia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikimisz Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 czytałem, zę niektórzy używają jakiś innych niż firmowych sterów to się grzecznie spytałem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 www.nvidia.com www.omegadrivers.net (modyfikowane) a ktora wersja dla ciebie bedzie najlepsza, to juz tylko testowac trzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imalas Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 www.nvidia.com www.omegadrivers.net (modyfikowane) a ktora wersja dla ciebie bedzie najlepsza, to juz tylko testowac trzeba 1717682[/snapback] A jak nie chcesz bawić się w testowanie to weż ostatnie stery ze strony producenta karty, z regóły to właśnie jest to o co pytasz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 (edytowane) czytałem, zę niektórzy używają jakiś innych niż firmowych sterów to się grzecznie spytałem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 1717367[/snapback] QRFA człowieku wiesz ile takich tematów już było wałkowanych?!!!!!!!!!! :angry: :-| :mur: Jak tu się nie denerwować jak tylko piszą: Jaka karta najlepsza, gdzie kupić, jak podkręcić, które sterowniki najlepsze. WYSTARCZY POSZUKAĆ. GOOGLE NIE GRYZĄ Jak ktoś tu na forum powiedział przed rejestracją powinni przeprowadzić test IQ. Napisz jeszcze nowy temat: jak odblokować potoki?To już będzie super. :mur: Edytowane 31 Października 2005 przez Cyna58 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikimisz Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 QRFA człowieku wiesz ile takich tematów już było wałkowanych?!!!!!!!!!! :angry: :-| :mur: Jak tu się nie denerwować jak tylko piszą: Jaka karta najlepsza, gdzie kupić, jak podkręcić, które sterowniki najlepsze. WYSTARCZY POSZUKAĆ. GOOGLE NIE GRYZĄ Jak ktoś tu na forum powiedział przed rejestracją powinni przeprowadzić test IQ. Napisz jeszcze nowy temat: jak odblokować potoki?To już będzie super. :mur: 1728472[/snapback] potoki akurat odblokowałem bez niczyjej pomocy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 potoki akurat odblokowałem bez niczyjej pomocy!!! 1731422[/snapback] Chwalisz sie czy żalisz? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...