Skocz do zawartości
mikimisz

Najlepsze Stery Dla 6800le

Rekomendowane odpowiedzi

www.nvidia.com

www.omegadrivers.net (modyfikowane)

a ktora wersja dla ciebie bedzie najlepsza, to juz tylko testowac trzeba

1717682[/snapback]

A jak nie chcesz bawić się w testowanie to weż ostatnie stery ze strony producenta karty, z regóły to właśnie jest to o co pytasz!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czytałem, zę niektórzy używają jakiś innych niż firmowych sterów to się grzecznie spytałem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

1717367[/snapback]

QRFA człowieku wiesz ile takich tematów już było wałkowanych?!!!!!!!!!! :angry: :-| :mur: Jak tu się nie denerwować jak tylko piszą: Jaka karta najlepsza, gdzie kupić, jak podkręcić, które sterowniki najlepsze. WYSTARCZY POSZUKAĆ. GOOGLE NIE GRYZĄ

Jak ktoś tu na forum powiedział przed rejestracją powinni przeprowadzić test IQ.

Napisz jeszcze nowy temat: jak odblokować potoki?To już będzie super. :mur:

Edytowane przez Cyna58

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

QRFA człowieku wiesz ile takich tematów już było wałkowanych?!!!!!!!!!!  :angry:  :-| :mur: Jak tu się nie denerwować jak tylko piszą: Jaka karta najlepsza, gdzie kupić, jak podkręcić, które sterowniki najlepsze. WYSTARCZY POSZUKAĆ. GOOGLE NIE GRYZĄ

Jak ktoś tu na forum powiedział przed rejestracją powinni przeprowadzić test IQ.

Napisz jeszcze nowy temat: jak odblokować potoki?To już będzie super. :mur:

1728472[/snapback]

potoki akurat odblokowałem bez niczyjej pomocy!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi