forest kila zbila Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 (edytowane) Witam :) nazbierałem, chcę wydać,, szykowałem się na 6800le 16/6 128 ale... pojawił się dylemat.. X800GT 12 potoków (?, odblokowywalne?) ale za to 256MB ddr3 980mhz.. która lepsza ? Bardzo zależy mi na konkretnych odpowiedziach,, obecnie to dla mnie nie mało pienidzy i chciał bym kupić lepsze Linki do kart na allegro:, oferta arche.net.pl, o nich również chciał bym poczytać jak macie jakieś doświadczenia ;-) Sapphire 256 MB Radeon X800 GT 475/980 MHz AGP !!! Leadtek GForce 6800 LE 128 MB 256bit 16pot / 6Vert z góry dziękuję bardzo bardzo :-) pozdrawiam :-) ps. sprzet będzie latał z gratami z siga,, preferowana rozdzielczość 1400x cośtam,, barton @ 2500mhz, nf7, neotec420w, rozsądna wentylacja ;-) EDIT: doczytałem się.. x800gt to 8potoków, korci 256 ddr3.. pytanie: czy to się da odblokować jakoś ? jakie są szanse ? w testach goły 6800 zjada gołego x800gt (pcie co prawda) i jak myślę z kazdym mhz oc 6800 nabierze więcej mocy... Edytowane 21 Października 2005 przez forest kila zbila Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanio Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Jak uda się przerobić GT na 12ps to wtedy opłaca się brać. Jeśli nie to weś 6800LE@16ps/6vs. Ale to moje zdanie. I tak decyzja należy do ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 (edytowane) kolejne pytanie - gdzie znajdę GT 12potokowego ? :-) być może miał bym możliwość wzięcia takiej karty do testów,, tylko którego x800gt,, jakie są szanse na unlock ? Edytowane 21 Października 2005 przez forest kila zbila Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Dopłać jakies 50 zeta i wez x800gto 256 mb ma 12e potokow i dobrze sie kręcą.Ja juz czekam na selekta jaki do mnie idzie z 400/980 chodzi na 585/1280 a moze cos wycisne wiecej,i robi ponad 6000 tys.w 3dm05...czego chciec wiecej za 769 zl + 120 zl zalman na niego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 chętnie :-) gdzie masz GTO z dobrą gwarancją na agp za taką kase ? :-) teraz kupił bym kartę,, na pentagrama się dozbiera :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 O,nie zauwazylem ze to temat o AGP ;-)Sorki,zmęczony jestem i nie mysle trzezwo,no ale spoko fakt na AGP tej grafy nie dostaniesz,hehe mój błąd,Pozdro :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 tak mi się zdawało ;-) eh niestety 12 potoków u ati już kosztuje,, chociaz popatrzylem w twoj sig a tam poczciwy nf7..,, po oc 6800le 16/6 robi 5000 bez problemu i na tyle liczę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 6800le 16/6 dojedzie na wtorek. arche jako sprzedającego trudno mi polecić,, żadnego rabatu, upustu, dali kuriera gratis (15zł) do tego umówili się na paczkę kurierską za zaliczeniem (jako gratis) a potem sie z tego wycofali (z zaliczenia),, rabat dostałem mniejszy niż ich koszta allegro przy sprzedaży takiej karty... coż nikt inny nie ma ich w tej cenie od ręki.. a niech ssą paa..lca ;) w sumie mi zależy :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 hehe,tak jeszcze nie zmieniałem siga,ale ten komp juz nie jest mój,sprzedalem go,i czekam na nowego,bedzie chyba w pt,mam w nim x800gto selekta, na zalmanie chodzi 585/1280 i robi ponad 6k w 3dm05 :-)Moze wycisne cos wiecej :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Problemów a arche ciąg dalszy. W sobotę byłem zapewniany, że modowalne karty są na stanie. Dzisiaj o 10 rano karty były dopiero testowane i nie ma sztuki 16/6. Chciałem dla pewności zadzwonić potwerdzić numer zamówienia, wpłacić w ich banku, doszło by w kilka minut, a tu takie jaja. Pisałem od początku że zależy mi aby karta była u mnie we wtorek. uwazajcie na karty z tej aukcji, moze t wygląda inaczej ale nie są selekcjonowane! -> http://allegro.pl/show_item.php?item=67549095 mam jeszcze 2 pytania -> -jak sprawują się karty aopen ? w opisie jest napisane że mają memorki 2,2, prz leadteku znalazłem info o 2,8 -jaka jest różnica w grach pomiedzy 16/6 a 16/5 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 6800 spoko- dobry wybór ten X800GT byłby lepszy ale na PCIE jest o wieele za drogi :-( GDDR3 zrobiłoby swoje a co do sklepu to sami sobie robią reklamę- klient nie zadowolony powie znajomym itp itd a jak klient zadowolony to poleca i wszystko jest cool - sami sobie dołek kopią... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 GT ma 8 potoków także odpada, GTO (12p) nie ma na agp a jak będzie pewnie będzie kosztował odpowiednio ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dipol Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Co do tego sklepu Arche.net to osobiście byłem zadowolony, ale znajomy miał identyczny problem jak forest kila zbila, tyle że z prockiem. Generalnie jak mówią że już wysłany albo że mają to nie ma co im wierzyć do momentu aż nie dostaniecie paczki :). Może offtopik trochę taki ale jak komuś zależy na tym by szybko dostać daną część radze uważać na ten sklep. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Nie wiem czy unas nie ma gto bo nie szukalem. Ale na zachodzie jest http://www.newegg.com/Product/Product.asp?...N82E16814102608 wiec teraz tylko kwestia czasu kiedy bedzie u nas. Cena tam bardzo atrakcyjna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...