yoooo Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Przed chwila kable do zasilki dotknely mi sie z obudowa i poszly iskry i mi sie komp nie chcial wlaczyc....wyjalem bateryjke na mobo (ale zapomnialem odlaczyc zasilania) i komp wstal Wszystko mam w biosie tak jak bylo karta 400/600 a w 3dmarku 2k1 mam 4899marków :| Mialem w 2k1 nicale 10k bez oc karty :| Co sei moglo stac?? Prosze o jak najszybsze odpowiedzi bo z nerwowo chyba nie wytrzymam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Jaki zasilacz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoooo Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 (edytowane) Jaki zasilacz ? 1711031[/snapback] modecom 350gtf Do tego: Msi kt4v ms-6712 athlon 1700xp+ 9600pro asus Edytowane 21 Października 2005 przez yoooo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoooo Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Dziwne spostrzezenie: wyniki w markach mi wzrosly ale narazie mam 2600pkt w 03 i 8k w 2001 :| Tylko ze w ktoryms tam tescie mialem srednia o klika klatek za wysoka (pamietam niektore stare srednie) a w niektorych o wiele za niską ;) Ludzie pomózcie :unsure: i sory za 2 posty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaskowro Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Nie jestem pewien ale wyjecie baterii jest rownoznaczne z clear cmos wiec moze fsb Ci sie obnizyla albo mnoznik... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 W zasadzie tyo po co wyjmowałes baterie? Zgadzam sie, pewnie Ci proc i pamieci nizej chodza i to jest przyczyną. Pewnie w 2k1 masz duzo wieksza roznice niz w 2k3 i 2k5? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...