Gość sew333 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 (edytowane) Witam. CZy oplacalne jest używanie przejściówek do zasilania kart na pci-e?? DO niektórych zasilaczy, które nie mają wtyczek na pci-e. CZy ktoś używa coś takiego? http://sklep.benchmark.pl/pelny_17204.html i czy ktoś moze dostał z kartą WINFAst 6800gt pci-e taką przejsciowe? Edytowane 21 Października 2005 przez sew333 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alepajonki Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Możesz użyć przejściówki, ale jeśli zasilacz nie ma seryjnie obsługi PCI-E to zapewne nie udźwignie tego. Ja proponuję kupić nowy zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Seryjnie nie ma, ale napewno wiele osób też nie korzysta z zasilacza z obsługą pci-e. TAk myśle. NIech się inni wypowiedzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danmac Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Miałem taką przejściówkę na Chieftecu 420 i wszystko śmigało bardzo dobrze teraz wymieniłem zasiłke i nie ma różnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...