S.W.A.T Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 z prockiem to nie chce sie bawic... nakladali mi go w cooling.pl a ja zbytnio cpu nie chce ruszac ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Sprawdź czy chłodzenie grafiki nie zapchało się kurzem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Od dzis gdy gram w fife, robie 3dmarka to po okolo 3minutach z gry WYŁACZA SIE MONITOR, GŁOS ZACINA, A KOMP PRACUJE(zacina ;f )... W 3Dmarku komp mi padł przy 1szym tescie (3dmark 2003, samoloty) nie wiem czego to wina.... Proca ? 50-52'C to w stressie malo jak na presscota... Temperatura grafy w windzie: 50-55'C ////////////// gora grafy jest dosyc goraca \\\\\\\\\\ help../ :( tutaj daje screen gdzie jest tak gorąco, to na zielono! i gora karty tez jest goraca! ;[[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 To może daj tam jakiś wiatrak 80mm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Mam na boku 80tke! akurat robie test tym Prime95 (nie pamietam czy BENCHMARK czy TORTURE TEST wybralem...) tutaj screen jak to wyglada po godzinie pracy: Grafika ma teraz 55'C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...