Body69 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 mam problem z klawa ktora kupilem miesiac temu. czemu jak wciaskam klawisz ''b'' to mi pisze '''b5'' jak ''n'' to mi pisze ''n6''. Zauwazylem to dopiero dzis.... ;/ i to tylko kilka klawiszy gora 5-6 . prosze o pomoc i dziekuje za kazdy post.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 1. Wirus? 2. Dociśnij wtyczkę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Body69 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 1. Wirus? 2. Dociśnij wtyczkę? 1711540[/snapback] wirusow nie mam bo na innej klawie mam dobrze a wtyczke tez mam dobrze wcisnieta ;/ w odwrotna strone tez tak jest czyli jak wciskne 5 lub 6 ten nad qwerty to tez mi pisze b5 i n6 =[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Może klawiatura została zalana czymś (herbatą, piwem). Robierz i sprawdź. Jeśli masz gwarancję, to sprawdź na innym kompie. Jeśli będzie to samo, to do serwisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Body69 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Może klawiatura została zalana czymś (herbatą, piwem). Robierz i sprawdź. Jeśli masz gwarancję, to sprawdź na innym kompie. Jeśli będzie to samo, to do serwisu. 1711803[/snapback] nie niczym nie zalalem nic nagle gralem sobie w fife i zaczelo mi piszczec ze wciskam za duzo klawiszy wylanczam fife pisze a tu jakes 5 i 6 i juz tak zostalo a serwis odpada bo jak zawsze zgubilem paragon.......... =[[[[[[[[[[[[[[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazonik_1 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Witam, mam problem z klawiaturą w starym komputerze (Pentium 200). Chodzi o to, że kiedy zaczęła mi się psuć klawiatura na PS2, kupiłem nową na USB. Do klawiatury dokupiłem również 4 dodatkowe wejścia na USB do komputera. Klawiatura jednak aktywuje się dopiero po włączeniu Windowsa, a wcześniej BIOS potrzebuje klawiatury na PS2 do rozruchu komputera. Czy jest jakiś sposób na to, żeby klawiatura podłączona do karty USB stała się główną i jedyną klawiaturą komputera?? W BIOSie oczywiście włączyłem funkcję klawiatury USB, ale to nic nie dało. Proszę o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Hmm ja mam klawiaturę USB tylko bez koncentratora (bezpośrednio w złączu płyty) i spokojnie mogę wszystko zmieniać z niej w BIOS. Możliwe że na starych komputerach występują problemy. Jeśli nie chcesz włączać klawiatury PS/2 (bo Ci nie widzi USB) podczas startu to w BIOS jest opcja zatrzymywania na błędach - przełącz w taką pozycję aby ignorowana była klawiatura (domyślnie jest All errors chyba). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Rozkręć i przeczyść. Jeśli nie pomoże, to będzie problem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 (edytowane) Czyżby te 4 porty USB były na KARCIE PCI? Jeśli tak, to nie ma szans. Skoro masz opcję "USB Keyboard", to masz gniazdo USB na płycie. Kwestia podłączenia odpowiedniego kabelka - z jednej strony gdniazdko USB, z drugiej wtyczka w płytę (4-5 pinów). Edit: Czyżby ktoś połączył 2 topiki w 1 i wyszło mi 2 posty pod rząd? Edytowane 24 Października 2005 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...