Dyga Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Słuchajcie mam Geforca 4 MX 440 64 MB DDR a i to jest wersja 64 Bitowa. Próbuje go maksymalnie podkręcić wycisnełem z niego (standard 270&405) i po podkręceniu (330&500) i właśnie tu już zaczyna się problem mam standardowe chłodzenie na nim i już się za mocno grzeje zamierzam rzucić na pamięć radiatory. Doradzcie czym mam przykryć rdzeń interesuje mnie chłodzenie własnej roboty bo nie mam zamiaru kasy pakować w tego antyka mam boxowe chłodzenie z AMD może by je jakoś wykorzystał? Albo znacie inne sposoby na zrobienie chłodzenia możliwe jak najmniejszymy kosztami?Jaką pastą go przesmarować (też żeby była nie za droga)? Może w jakiś sposób pomoże aktualizacja biosa tej karty (jak pomoże to doradzcie jaki bios będzie najlepszy)? A i nie mówicie że mi nie pomoże te podkręcanie albo się nie opłaca że za słaba karta. Ja to doskonale wiem. Tylko chcę się pobawić a jak karta się spali to nie duża strata. A spytam tak z ciekwaości czy ten wynik co osiągnełem do jakich można go zaliczyć: słabych, dobrych??? A i ile wynosi rekord w podkrecaniu tego Geforca tylko 64 bitowego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 To nie jest temat nadający się do tego działu. Przenoszę ekstremalne->NV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...