Skocz do zawartości
Dyga

O/c....................

Rekomendowane odpowiedzi

Słuchajcie mam Geforca 4 MX 440 64 MB DDR a i to jest wersja 64 Bitowa. Próbuje go maksymalnie podkręcić wycisnełem z niego (standard 270&405) i po podkręceniu (330&500) i właśnie tu już zaczyna się problem mam standardowe chłodzenie na nim i już się za mocno grzeje zamierzam rzucić na pamięć radiatory. Doradzcie czym mam przykryć rdzeń interesuje mnie chłodzenie własnej roboty bo nie mam zamiaru kasy pakować w tego antyka mam boxowe chłodzenie z AMD może by je jakoś wykorzystał? Albo znacie inne sposoby na zrobienie chłodzenia możliwe jak najmniejszymy kosztami?Jaką pastą go przesmarować (też żeby była nie za droga)? Może w jakiś sposób pomoże aktualizacja biosa tej karty (jak pomoże to doradzcie jaki bios będzie najlepszy)?

A i nie mówicie że mi nie pomoże te podkręcanie albo się nie opłaca że za słaba karta. Ja to doskonale wiem. Tylko chcę się pobawić a jak karta się spali to nie duża strata.

A spytam tak z ciekwaości czy ten wynik co osiągnełem do jakich można go zaliczyć: słabych, dobrych???

A i ile wynosi rekord w podkrecaniu tego Geforca tylko 64 bitowego??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi