Tristan Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Mam pewien problem z grą Far Cry. Mianowicie tekstury przyjmują nienormalne kolory np. plaża w niektórych miejscach jest czarna, a początkowe ruiny jakoś dziwnie jasne :? Czy to wina sterów? Miał już ktoś taki problem? Moja karta to 6800LE@12/6 od Leadtek'a. Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 A patch 1.3 zainstalowany?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tristan Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Nie. Z tego co słyszałem to najpierw trzeba wgrać 1.1 i potem 1.3 tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj paw Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Może to przez odblokowane cztery potoki lub te dwa vertexy. Chyba, że w innych grach działa dobrze. Może to ten patch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Trzeba zainstalować patcha 1.2 lub 1.3. Ja też mialem takie coś ja nie wiedziałem że trzeba spatchowac gre zeby mieć te różne efekty wody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...