dudijack Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Witam.Mam problem dotyczący zagubionych danych z dysku.Otóż:posiadałem zainstalowanego WINXP i wszystko było dobrze do momentu postawienia tegoż samego XP na nowym dysku S-ata.Tamten pozostał na starym ,a z nim jakieś 7 gb danych.System uruchamia sie super z nowego dysku ale dane z partycji systemowej starego zniknęły tzn.:menadżer pokazuje że dysk jest pełny(bo taki był przed podłączeniem nowego) ale danych ni w ząb nie mogę znależć.Może ktoś zna lekarstwo na w/w dolegliwośc?Z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Dałeś sprawdzanie błędów?? Też tak miałem jak coś skasowałe,m ze pokazywał, że pełny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 a nie dales czasem opcji : instaluj na c: ? jezeli stasry dysk byl jako master to po zawodach :} BTW > kto trzyma jakies dane na systemowym poza systemem i jakimis [ciach!]lkami jest sam sobie winien, wiem po sobie :}}} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudijack Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 system jest na nowym S-ATA , na starym pozostał stary system .A nie mogę otworzyć folderu(który jest suma sumarum pełny):Documents and Settings/uzytkownik na właśnie tym starym dysku systemowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...