MARTiiii Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 (edytowane) Zamierzam kupić Mante Emperor 2 do odtwarzania filmów z płyt. Do tego chcę jeszcze dodać jakiś zestaw głośników komputerowych 5.1 . No i właśnie nie wim jaki zestaw wziaść. Cena odpowiednia do odtwarzacza więć bez szaleństw. Myślę, że 300zł na głośniki wystarczy w systemie 5.1. Czy ktoś używał te głośniki pod tym odtwarzaczem? - Creative Inspire T5900 5.1 - Logitech X-530 5.1 Edytowane 21 Października 2005 przez MARTiiii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Logitech -> lepsza jakosc wykonania Creativ -> ma glosnik wysokotonowy Oba graja ok co wezmiesz nie pozalujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Ktoś próbował je podłączyć do takiego ustrojstwa. Bo te głośniki mają końcówki jacka, które podłancza się do karty dźwiękowej kompa, a przy odtwarzaczach DVD są chinche. Wychodzi na to że trzeba ciąć kable przy tych głośniakch. Czy da się inaczej? Creative ma wysokotonowy, chodzi ci że są dwudrożne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Tak. A zamiast ciac kable to mozna kupic przejsciowke chinche -> jack itp. Albo samemu zrobic sobie takie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Ktoś próbował je podłączyć do takiego ustrojstwa. Bo te głośniki mają końcówki jacka, które podłancza się do karty dźwiękowej kompa, a przy odtwarzaczach DVD są chinche. Wychodzi na to że trzeba ciąć kable przy tych głośniakch. Czy da się inaczej? Creative ma wysokotonowy, chodzi ci że są dwudrożne? 1713042[/snapback] bron panie boze nie tnij taich ladnych kabli :P zrob jak kolega wyzej pisze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Taka dobra rada - nie kupuj Manty bo to chlam jaich malo.Po kilku tygodniach raczej na pewno sie zepsuje.Lepiej kup Bellwooda.Odtwarza wszystkie plyty co Manta a jakosc jest nieporownywalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Taka dobra rada - nie kupuj Manty bo to chlam jaich malo.Po kilku tygodniach raczej na pewno sie zepsuje.Lepiej kup Bellwooda.Odtwarza wszystkie plyty co Manta a jakosc jest nieporownywalna. 1714278[/snapback] Bellwood oczywiście wygląda solidniej, ale rodzice mają mantę już kilka miesięcy i nie ma problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Ja akurat pracuje w jednym z hipermarketow na dziale rtv i wiem ile z nich ludzie oddaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 O ładnie nie wiedziałem że są przejściówki, na szczeście. Z tym Bellwodem mnie zaskoczyłeś, czyli trzeba się zastanowić jeszcze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 (edytowane) mam emperora 1 juz ponad pol roku i nic sie nie pieprzy poza tym manta ma chyba lepszy suport niz Bellwood:) a ostatnio wyszlo jeszcze cos takiego http://napisy.org/sklep/opis.php?id=16 czyta qpele i inne tego typu syfy! Edytowane 27 Października 2005 przez Overclocked Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...