Afrael Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 (edytowane) Witam. Chcę kupić nowy komputer (jak w sygnaturce) i poszukuje do niego teraz pamięci (2GB - 2x 1GB). Co polecacie? Pozdrawiam. Edytowane 21 Października 2005 przez Afrael Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Temat do zamknięcia- wątków o 2x1GB było sporo i są w nich aktualne dane. BTW, to twoje cpu z planów pasuje jak pięść do oko do tak wydajnej vga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 tak wiem co chcesz powiedziec - "kup sobie amd" a zaraz bedzie 10 postow z tym samym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afrael Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Dlaczego pasuje jak pięść w oko? Możesz uzasadnić? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendezX700 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 hehe przecież pentak 830 jest bardzo wydajnym procem i jak najbardziej ta kartapasuje do niego LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Jako, że przybyło tylko O/T wypowiedzi (a autor tematu ciągle nie potrafi użyć funkcji szukaj) to napiszę tyle: - mendez, jeśli faktycznie masz a64 2.7GHz to skręć go sobie do taktowania 1.8GHz (3000+). Twoja vga jest słabsza od x1800xt, a i tak cpu ~3000+/3GHz zdusi ją, ot tak do poziomu x800xl. Jest w stanie postawić flaszkę dobrych % za tezę, że na tej pentiawce x1800xt będzie równie wydajny jak x800xt/6800u. Naturalnie, może sobie go podkręcić etc. ale faktu to nie zmienia- w def. ten cpu będzie wąskim gardłem dla podsystemu gpu-cpu. - atek, faktycznie kupując mobile na cpu intela dowiodłem jaki to ze mnie 23letni "fanboy" amd :/ Czytanie ze zrozumieniem to widać nie standard. Ma sobie kupić cokolwiek, p4,a64,x2, byle taktowane wyżej niż te 3GHz. Łapiesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 tu masz porownanie 2x1GB 2x512MB itp http://legionhardware.com/document.php?id=468 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...