tgd Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Zakupiłem nowy dysk Seagate 200GB pod SATA i Windows z SP2 go nie widzi :/ pojawiła sie tylko informacja ze znaleziono nowy sprzęt ale w windowsie go nie widac :/ wiem ze były jakies problemy bo windows nie widział większych dysków gdy sie nie miało zainstolowanego SP2, ale ja go mam :/... POMOŻECIE ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 To dysk pod SATA, więc jeżeli płyta ma wtyczkę do niego to nie powinno byc problemu z widzeniem dysku. Spróboj zrobić partycje np w instalatorze windowsa XP, linuxie, czym tam chcesz, ale stwórz partycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itheon Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) Proponuje sciągnać najnowsze drivery od producenta płyty głównej do SATA u mnie na an7 na starszych sterach bez problemu wykrywał dysk ale juz nie chciał z niego nic odczytać ani zapisać po aktualizacj sterów problem znikł Edytowane 22 Października 2005 przez Itheon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...