GoLo Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 mam zastaw jak w podpisie.. i sie zasstanawiam co do niego kupic.. mam do wyboru: 1.Athlon XP 1800+ 2.Jakis GF4MX 440(karta musi byc nVidii bo na innej okularki mi nie beda dzialac) 3.256DDR 266 kasy mam 300zeta... ale w porywach do 400 mozna liczyc. bo za ta czesc co mam mi sie zwroci :) jakies propozycje?. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 a jaką teraz masz grafe?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 elo. dotad nie wiem co to CLAP. wiem, zxe grafika, ale jaka to nie mam pojecia. duronka zostaw, jest w porzadku. dawaj pamiec albo grafike. tylko nie gf4mx, a gf3 jakiegos najtanszego. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 CLAP -=> GeForce 256 DDR Creativa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 to w tej sytuacji ja bym brał nową grafe, szkoda że tak upierasz sie przy nVidi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Poprostu na innej karcie okularki 3D niebeda mi dzialac.. w innym wypadku odrazu wzialbym R9000 ale niechce zeby wydatek 136zl na okularki poszedl po 2tyg na marne.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 zmien grafike Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 na MX440? a moze jakiegos super ultra hiper GF2? :D a moze jakiegos uzywanego tandetnego gf3 ti200(po ile tak w ogole chodza?)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 bramka 1 raczej odpada - o ile pamietam na tych plytkach z SDRAMem XP sredno chodza - samoresetowanie ustawien BIOSu (wlacza sie domyslna magistrala 100MHz) - ale moze nowe BIOSy to rozwiazaly :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 na MX440? a moze jakiegos super ultra hiper GF2? :D a moze jakiegos uzywanego tandetnego gf3 ti200(po ile tak w ogole chodza?)? Skroc plz troche podpis bo mi sie ekran rozjezdza i musze przewijac(1024). gf2 bym nie bral, to samo co gf4mx tylko wolniejsze. uzywany gf3. nowy no name ok 400-430 zeta. uzywany pewnie tez cos takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Podpis na prosbe skrocilem ;) to brac GF3 no name czy GFmx440 gainwarda(lub inna jesli lepsza)? a moze MX460 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Podpis na prosbe skrocilem ;) to brac GF3 no name czy GFmx440 gainwarda(lub inna jesli lepsza)? a moze MX460 Na allegro za 400 możesz kupić dobrą używkę GF3 i nie kupuj MX'a, nie warto. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zmień grafę szkoda że musi być nv bo byś miał r9000 pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 niestety allegro nie wchodzi w gre... bo mi konto(a dokladnie 2) zablokowali(nie pytajcie czemy ;) ) wec zostaje albo uzywana na WGK(tam tez powinni miec w podobnej cenie), albo NoName w sklepie internetwym... PS. a moze ktos prywatnie chce sprzedac? z Wa-wy.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zmień grafę szkoda że musi być nv bo byś miał r9000 pro.tez tak mysle... ale okulrki to bardzo fajna "zabawka" i chce sie jeszcze nimi pobawic :D ...szkoda ze nie chodza na kartach Ati :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 ja bym brał gf3, to już inna liga niz mx...ja bym brał gf3, to już inna liga niz mx... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Moim zdaniem rowniez nalezaloby wymienic grafike, procek jest spoko. Tylko nie kupuj jakis no name bo to sa badziewie. Jak juz sie chcesz gainwarda to polecam Gainward GeForce4 PP! Pro/600 (64MB DDR, TV) rdzen 270MHz pamięc 400MHz cena ok.350 PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 na WGK za nowego GF3 Ti200 Gainwarda chca 490... troche sporo.. ale prawdopodobnie NoName dostane w okolicach 430 a uzywanego 400 albo i mniej... wiec chyba problem rozwiazany.. a moze zle mysle?.. moze GF3 NoName to zle rozwiazanie - jest lepsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 zobacz na www.gral.pl gf3 palita za 439zeta. nie chce mi sie zrobic link z tego. ja go chyba wezme na gwiazdke sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Naj lepiej jakiegoś taniego GF 3. Nawet używany w dobrym stanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 grafike Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 CLAP -=> GeForce 256 DDR Creativa Z polskiego na nasze :P Creative Labs Annihilator Pro czyli najszybszy i najbardziej "modowalny" GF jaki wogule powstał. Jak patrze na swojego radeona to wzdycham za ilością dziurek na mocowanie WB wokół GPU :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...