Mumin1 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Mam takie pytanie i zarazem problem. Mam stara plyte pod tym wzgledem ze nie ma ona wyjsc pod dyski SERIAL ATA ale ogolnie nie jest stara bo obsluguje mi 3 dyski IDE 120 , 80 , 60 GB Moje pytnaie jest nastepujace czy teraz majac ta plyte moge sobie kupic dysk SERIAL ATA (do tego nie wiem jakies przejsciwki tasm czy zasilania bo wiem ze jest inne czy wogole takie sa ??) bo w przyszlosci chcialbym zmienic plyte ale narazie nie wiec juz chociaz chce miec dysk ten nowszy SERIAL ATA a plyte kupie pozniej.Nazwa tej plyty to Gigabyte- GA-7VRX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itheon Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 musiał byś dokupić kontroler sata za jakieś 70 zł innej opcji chyba nie masz bo jak podepniesz nastempny dysk IDE to nie bendziesz miał miejsca na CD/DVD przejściówke zasilania teżbendziesz musiał zakupić chyba ze kupisz dysk z dwoma rodzajami wtyczek zasilania w niektórych caviarach tak jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...