nineinch Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 witam na poczatku dodam ze juz uzylem opcji szukaj i nie znalazlem : / chodzi ot to ze nie mam bladego pojecia jak to zgrac mam nokie 6310i i na niej ustawionego gprs w heyah mam tez laptopa z irda celem kluczowym jest internet na laptopie przez telefon mam juz zainstalowany modem nokia w laptopie mam skonfigurowany telefon do laczenia sie gprs w heyah mam tez pytanie :-| jak to wszystko zgrac ? dial up -> nowa polaczenie -> jako nr podaje *99***1# potem jako user i haslo heyah heyah aha jeszcze przy programiku nokia modem ustawiam opcje modem ( tam sa jeszcze isdn) a jako punk dostepu GPRS wpisuje: heyah.pl nie wiem jak to zgrac nie chce tez byscie mi pisale ile to kosztuje itp bo bede mial tylko gg w naglych sytuacjach chodzi mi tylko o to jak to wszystko polaczyc by dzialalo ? z gory dziekuje za odpowiedzi nin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Poczytaj ta instrukcje: http://www.era.pl/index.php?id=nk_gprs_xp&...-1§ion=korp Co prawda to Era, ale w koncu rozni sie to tylko danymi dostepowymi. Zadzwon tez na hotline i upewnij sie, ze masz aktywowana usluge transmisji danych (z tego co wiem, nie jest to robione w standardzie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nineinch Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 nadal nic z tego probowalem juz wszystkiego podczas paczenia dial up wyskakuje komunikat modem nie odpowiada lub nastapilo rozloczanie modemu czy cos takiego dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 A włączasz fizycznie IRDa w telefonie i laptopie ? W niektórych laptopach jest ono domyslnie nieaktywne, również w telefonie trzeba uaktywnić podczerwień i bodajże stworzyć konto typu InternetViaGPRS (nie pamiętam dokładnie bo już dawno nie używałem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nineinch Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 nie no to jest wszystko telefon ma polaczenie z laptopem bo moge przez nokia suite wysylac sms itp cos jest po stronie konfigu telefonu bynajmniej nie daje sobie z tym rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...