Mr.Martin Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Witam Czy ktos sie orientuje kiedy pojawia sie nowe Baracudy 7200.9 w Polskich sklepach ( oprcz 120GB, 160Gb i 500GB ktore juz sa) , chodzi o modele 200Gb , 250GB 300Gb 400GB ? Dziwi mnie sprawie ze nie ma modeli miedzy 200 a 400Gb a jest juz model 500GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 moze ktos ma jakies przecieki od dystrybutorow kiedy pojawia sie dyski powyzej 160GB z serii 7200.9 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioMX Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Z tego co wiem, a co wyczytałem na zagranicznych forach. Seagate planował oficjalną premierę na przełom listopada i grudnia. Niektóre dyski, tak jak 120,160,500 pojawiły wcześniej się w Japonii i w Niemczech no i przy okazji bo blisko w PL. Prawdopodobnie póki co jest zakaz umieszczania oficjalnych testów w sieci, więc trzeba czekać aż Seagate się rozbuja z produkcją pozostałych pojemności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Z tego co wiem, a co wyczytałem na zagranicznych forach. Seagate planował oficjalną premierę na przełom listopada i grudnia. Niektóre dyski, tak jak 120,160,500 pojawiły wcześniej się w Japonii i w Niemczech no i przy okazji bo blisko w PL. Prawdopodobnie póki co jest zakaz umieszczania oficjalnych testów w sieci, więc trzeba czekać aż Seagate się rozbuja z produkcją pozostałych pojemności. 1721849[/snapback] dzieki za info a skoro juz czytales o tych dyskach na dobrych zagranicznych forach moze powiesz jak ludzie je oceniaja ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioMX Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Spreawdzałem dwa tygodnie temu, teraz może coś się zmieniło. Wtedy nikt z praktyki o tych dyskach nie pisał. Forum Tweak było pierwsze ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...